Podnet zahtev za saglasnost na Studiju o proceni uticaja na životnu sredinu projekta postrojenja za demontažu i dekontaminaciju transformatora koji sadrže PCB

ministarstvo-poljoprivrede rtv.rs

Ministarstvo poljoprivrede i zaštite životne sredine Republike Srbije saopštilo je da je kompanija „Ecology Partners“ podnela resornom ministarstvu Zahtev za saglasnost na Studiju o proceni uticaja na životnu sredinu projekta postrojenja za demontažu i dekontaminaciju transformatora koji u sebi sadrže PCB i skladištenja opasnog otpada – PCB ulja.

Kako je navedeno u saopštenju, uvid u podnetu Studiju o proceni uticaja na životnu sredinu može se izvršiti u prostorijama Ministarstva poljoprivrede i zaštite životne sredine, kao i na internet sajtu ministarstva do 2. novembra 2015. godine.

Javna rasprava i prezentacija Studije o proceni uticaja na životnu sredinu projekta postrojenja za demontažu i dekontaminaciju transformatora koji u sebi sadrže PCB i skladištenja opasnog otpada – PCB ulja biće održana 13. novembra 2015. godine u opštini Merošina.

Više informacija možete pogledati na sledećem linku.

Sandra Jovićević

foto: rtv.rs

slični tekstovi

komentari

izdvojene vesti