Marketing

Kao idealan vodič za investitore i sva lica zainteresovana za oblast energetike i obnovljivih izvora energije, Energetski portal nudi jasne i sažete informacije koje znatno olakšavaju snalaženje u svetu procedura i regulativa za realizaciju projekata iz oblasti obnovljivih izvora energije (OIE) i energetske efikasnosti (EE). Energetski portal svakodnevno objavljuje relevantan sadržaj i prenosi informacije sa velikog broja izvora, čime obezbeđuje bolju poziciju u rangiranju na internet pretraživačima i Portala i sadržaja koji objavljuju nači partneri.

Tim Energetskog portala čine iskusni stručnjaci iz oblasti novinarstva, odnosa sa javnošću, marketinga i dizajna, dok ujedno pružamo i sve vrste konsultantskih usluga kada su u pitanju investicije i OIE projekti. Od ideje do realizcije, nudimo in-house ekspertizu za svaki aspekt upravljanja projektom. Naš rad karakteriše kreativnost i visok stepen posvećenosti detaljima u cilju kreiranja najboljeg rešenja.

Mogućnosti oglašavanja i promocije

Dobru komunikaciju sa javnošću postižemo zahvaljujući iskustvu i poznavanju regulativa i propisa, a svojim partnerima nudimo mogućnost oglašavanja u vidu banera, vesti ili izdvojenih članaka na sajtu Energetskog portala i oglašavanja u luksuznom štampanom izdanju našeg Magazina:

  • najave događaja, projekata i kampanja,
  • predstavljanja kompanije ili projekta od značaja,
  • informisanje javnosti o mogućnostima finansiranja projekata.

Dodatno, tu je mogućnost promovisanja kroz platforme kao što su LinkedInFacebookTwitter Instagram, i uključivanja stručnog tima Energetskog portala i zajedničke pripreme strategije za promociju vaše kompanije ili projekta, kreiranje idejnih rešenja, osmišljavanje oglasnih kampanja, grafički dizajn i copywriting.

Iskoristite priliku i predstavite primer dobre prakse.
Ispričajte nam priču o vašoj kompaniji.
Utičite na svoje poslovno okruženje.
Podstaknite društveno odgovorno ponašanje.

Kontaktirajte nas:
marketing@energetskiportal.rs

Nataša Nešić 
natasa.nesic@energetskiportal.rs
+381 60 5050903