Vršac – Raspisan Javni poziv za sufinansiranje solarnih panela

Foto-ilustracija: Pixabay (Admiral Lebioda)

Grad Vršac je raspisao Javni poziv za sufinansiranje ugradnje solarnih panela za proizvodnju električne energije na porodičnim kućama i unapređenje termotehničkog sistema putem ugradnje kalorimetara, cirkulacionih pumpi, termostatskih ventila i delitelja toplote.

Kako se navodi u tekstu konkursa, sredstva u iznosu od 4.280.000 dinara namenjena su za nabavku i ugradnju solarnih panela za porodične kuće. Dok je za ugradnju elektronskih regulisanih cirkulacionih pumpi za porodične kuće i opremanje sistema grejanja sa uređajima za regulaciju i merenje predate količine toplote objektu za stanove i stambene zgrade izdvojeno 320.000 dinara.

Pravo učešća na konkursu imaju vlasnici objekata, ukoliko podnosilac prijave nije vlasnik objekta mora imati pismeno odobrenje od vlasnika, zatim je neophodno da je objekat priključen na distributivnu mrežu električne energije, a kada je reč o stambenim zajednicama ona mora biti upisana u odgovarajući registar. 

Pročitajte još:

Konkurs je otvoren zaključno sa 9.12.2022. godine. 

Prijavni obrazac u tri primerka (original i dve kopije) sa naznakom “PRIJAVA ZA JAVNI POZIV ZA UČEŠĆE GRAĐANA U SPROVOĐENJU MERE ENERGETSKE SANACIJE PUTEM UGRADNJE SOLANIH PANELA ZA PROIZVODNJU ELEKTRIČNE ENERGIJE – NE OTVARATI” sa punom adresom pošiljaoca predati lično, ili poslati preporučenom poštom na adresu Grad Vršac, Komisija za realizaciju mera energetske sanacije, Trg pobede 1.

Za više informacija pogledajte ovde.

Energetski portal

slični tekstovi

komentari

izdvojene vesti