Saniranje fasada na četiri objekta u Podgorici

Foto: Glavni grad Podgorica

Gradonačelnik Podgorice dr Ivan Vuković i direktor Agencije za stanovanje Vladimir Tomović obišli su radove na četiri stambena objekta u ulici Jovana Tomaševića na kojima se kroz akciju “Za ljepše lice Podgorice” sanira fasada u petak, 20. marta.

Oni su tom prilikom konstatovali da se radovi izvode u skladu sa dinamičkim planom i programom rada Agencije za stanovanje, uz poštovanje svih preporuka i preventivnih mera od strane nadležnih zdravstvenih institucija i uprave Glavnog grada u cilju sprečavanja širenja virusa KOVID-19, dodajući da će se takav tempo i režim rada nastaviti i u narednom periodu.

Tokom obilaska je još jednom potvrđeno da sistem Glavnog grada i u datim okolnostima nesmetano obavlja sve poverene poslove u okviru svojih nadležnosti, i da, bez obzira na smanjen broj radnika, gradske službe rade efikasno i posvećeno u najboljem interesu grada i građana Podgorice.

Pored navedenih radova, Agencija za stanovanje u Moskovskoj ulici ograđuje javne površine kako bi se sprečilo nepropisno parkiranje na zelenim površinama, a postavljanje zaštitne ograde oko zelenih površina radi se i u ulici Brastva i jedinstva kod zgrade Lepe kate. Intenzivne su aktivnosti i na popravkama ograda oko park-šuma, kako bi se, shodno preporukama Instituta za javno zdravlje, stvorile pretpostavke da one budu zaključene. Trenutno se realizuju i najurgentniji radovi na krovivima četiri stambena objekta koji prokišnjavaju, a da bi se nesmetano obavljali hitni radovi na vodovodnim, kanalizacionim i elektro instalacijama Služba servisa i hitnih intervencija ima redovna dežurstva svakog dana.

Izvor: Glavni grad Podgorica

slični tekstovi

komentari

izdvojene vesti