Otvoreni konkursi za uređenje park-šume Tološi i Zlatica

Foto-ilustracija: Unsplash (David Monje)

Glavni grad Podgorica raspisao je javni poziv 30. novembra za prikupljanje ponuda za uređenje park-šuma „Tološi“ i „Zlatica“. Javnim pozivom je za park-šumu „Tološi“ na površini preko 30 hiljada kvadratnih metara planirana izgradnja dva košarkaška terena, kafe-bara, trim staze sa gumenom tartan podlogom minimalne dužine 800 metara. Predviđen je i plato za treniranje i staza za sprint minimalne dužine 100 metara, zatim izgradnja pešačke staze, najmanje pet teretana na otvorenom, dečija igraonica, kao i uređenje parking zone. Budući prostor imaće i LED rasvetu. Minimalna vrednost investicije za izvođenje radova je 600.000 evra, a rok završetka radova je maksimalno 18 meseci.

Predviđeno je da se, na osnovu projektnog zadatka, pripremi i dostavi idejno rešenje u ponudi, a po zaključenju ugovora o javno-privatnom partnerstvu i glavni projekat uređenja.

Ponuda će se smatrati blagovremenom ukoliko je primljena od strane javnog partnera do 16. decembra do 9:00 sati.

Foto-ilustracija: Unsplash (Tevarak Phanduang)

Javni poziv za prikupljanje ponuda za uređenje Park-šume “Zlatica” na površini od preko 34 hiljade metara kvadratnih metara obuhvata postavljanje pokrivenog sportskog terena za mali fudbal i rukomet, kao i rekonstrukciju postojećeg košarkaškog terena i postavljanje LED rasvete za noćnu upotrebu. I na toj lokaciji je planiran ugostiteljski objekat tipa kafe-bar, biće popravljena ograda park-šume, izgrađene dečije igraonice zatvorenog i otvorenog tipa, a predviđena je i teretana na otvorenom. Planira se i uređenje prilaznog puta i parking. Minimalna vrednost investicije za izvođenje radova je 300.000 evra, a rok završetka radova je maksimalno 18 meseci. Ponude se primaju do 16. decembra do 13 sati.

Detalji javnih poziva su dostupni na oglasnoj stranici sajta Glavnog grada, a objavljeni su i u dnevnom listu „Pobjeda“.

Izvor: Glavni grad Podgorica

slični tekstovi

komentari

izdvojene vesti