Produžen rok za izbor izvođača radova u školama u Paraćinu

Foto-ilustracija: Pixabay

Rok za izbor izvođača radova na energetskoj rehabilitaciji 4 osnovne škole, u Sikirici, Popovcu, Buljanu i Stubici, po projektima unapređenja energetske efikasnosti produžen je do 9. decembra.

Po odluci resornog Ministarstva rudarstva i energetike u saradnji sa državnim Sekretarijatom za ekonomske poslove Švajcarske konfederacije, iz čijih donacija će se projekti realizovati, a koji sprovode proceduru, poziv za nabavku i ugradnju postrojenja i sistema za sanaciju, odnosno rekonstrukciju javnih objekata u Paraćinu, Kruševcu i Užicu, otvoren je do ponedeljka, kako bi izvođači imali vremena da pripreme kompletnu dokumentaciju, po standardima švajcarskog donatora.

Rok je pomeren za nedelju dana, što ukoliko izbor bude sproveden bez problema, neće bitno uticati na početak prvih radova, koji se očekuju marta sledeće godine.

Predviđeno je da čitav posao bude okončan u oktobru, u zavisnosti od dinamičkih planova izvođača, u skladu sa kojima će se realizovati i nastava u školama, dok traju radovi.

Izvor: Opština Paraćin

Ovaj tekst je nastao u okviru projekta „Paraćin u slici i reči“ koji je sufinansiran iz budžeta Opštine Paraćin na Javnom pozivu za učešće na opštem konkursu za sufinansiranje projekata radi ostvarivanja javnog interesa u oblasti javnog informisanja u 2019. godini.

slični tekstovi

komentari

izdvojene vesti