Prijava za podsticaje moguća i za gazdinstva u procesu registracije

Foto-ilustracija: Unsplash (yulian-alexeyev)

Poljoprivredni proizvođači da mogu da podnesu zahteve za ostvarivanje prava na podsticaje putem platforme ePodsticaji i za gazdinstva koja su u procesu registracije, obavestilo je Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede.

Kako se navodi, kako bi se u što većem broju poljoprivrednici prijavili za podsticaje, doneta je odluka da se u susret izađe korisnicima koji su podneli zahtev za registraciju novog poljoprivrednog gazdinstva, a nisu dobili Rešenje o upisu u Registar poljoprivrednih gazdinstava.

Obrada pomenutih zahteva uslediće nakon što poljoprivredna gazdinstva budu upisana u elektronski Registar poljoprivrednih gazdinstava.

Pročitajte još:

Prisećanja radi, potrebno je da se na parcelama koje se nalaze u poljoprivrednim gazdinstvima koja su u postupku registracije nalazi biljna kultura. Samo tako upisane parcele će i pre završetka registracije poljoprivrednog gazdinstva biti vidljive na platformi ePodsticaji i korisnici će imati mogućnost da podnesu zahtev za podsticaje u biljnoj proizvodnji.

Svi zainteresovani poljoprivredni proizvođači mogu podneti zahtev za podsticaje na portalu ePodsticaji.

Energetski portal

slični tekstovi

komentari

izdvojene vesti