Objavljen preliminarni program “36. Međunarodnog znanstveno-stručnog susreta stručnjaka za plin”

Foto: Promo

Još malo vremena je ostalo za rezervaciju mesta za vodeću konferenciju o gasu i izložbu u jugoistočnoj Evropi koju organizuju Centar za plin Hrvatske i Hrvatska stručna udruga za plin (HSUP), članice Međunarodne gasne unije (IGU).

Preliminarni program skupa možete pogledati ovde, odnosno zanimljiva predavanja o prirodnom gasu i njegovoj ulozi u energetskoj tranziciji, razvoju strateške gasne infrastrukture u Evropi, LNG terminalima i o mnogim drugim relevantnim temama vezanim za gasni sektor i energetiku.

Za konferenciju se možete registrovati ovde.

Ovaj događaj predstavlja jedinstvenu priliku za sve firme, čija je delatnost povezana s gasnom industrijom, da predstave svoj rad, proizvode i tehnička rešenja te da tako stvore nove poslovne mogućnosti i saradnje na dinamičnom i brzorastućem tržištu. Predstavite svoj brend i stručnost rezervacijom štanda ili sponzorisanjem ovog međunarodnog gasnog događaja!

Preliminarni program “36. Međunarodnog plinskog susreta” sastoji se od više od 60 zanimljivih prezentacija naučnih i stručnih radova, okruglih stolova i nekoliko panel-diskusija podeljenih na 10 tematskih celina i poster sekciju. Govornici su uticajni stručnjaci (profesori, tvorci politika i vodeći poduzetnici) s istaknutih hrvatskih i evropskih univerziteta, te gasnih i energetskih kompanija i udruženja.

Neki od uglednih učesnika su:

  •         Andrea Stegher, viši dopredsednik za energetsku tranziciju kompanije SNAM, budući predsednik IGU-a u mandatu od 2025. do 2028. te               trenutni dopredsednik IGU-a
  •         dr. sc. Ariel Cohen, viši saradnik Atlantskog veća i direktor Programa za energiju, rast i sigurnost ITIC-a
  •         Dr. sc. James Watson, Eurogas
  •         Dr. sc. Berislav Pavlović, Gradska plinara Zagreb d.o.o.
  •         Zvonimir Kaštelanac, INA – Industrija nafta, d.d.
  •         Aleksandar Karre, Plinacro d.o.o.
  •         Florian Güttl, Central European Gas Hub (CEGH)
  •         Ljubiša Petković, Siemens Energy AG
  •         Pál Ságvári, Hungarian Energy and Public Autility Regulatory Authority (MEKH)
  •         Mario Opačak, Vaillant d.o.o.

Za više informacija slobodno kontaktirajte organizatora na opatija@hsup.hr.

Smeštaj za učesnike konferencije i izložbe možete rezervisati preko – Turističke agencije MOVEG pozivom na broj +385 (0) 51 624 535 ili putem e-maila na info@moveg.hr.

Izvor: Hrvatska stručna udruga za plin (HSUP)

 

slični tekstovi

komentari

izdvojene vesti