Nagrada za najlepšu jelku od reciklabilnog otpada

Foto: JKP Gradska čistoća

Javno komunalno preduzeće „Gradska čistoća“ iz Beograda, pored obavljanja osnovnih delatnosti u toku godine, sprovodi i brojne društveno odgovorne akcije i kampanje koje su usmerene na podizanje svesti javnosti o značaju i prednostima reciklaže za zaštitu životne sredine.

Zato pozivaju da se priključite novogodišnjoj edukativno-kreativnoj akciji „Upotrebi maštu – pokreni reciklažu“, koja bi se realizovala u svim beogradskim osnovnim školama za učenike od prvog do četvrtog razreda.

Cilj akcije je da učenici naprave novogodišnju jelku od reciklabilnog otpada. Za izradu jelke se mogu koristiti svi reciklabilni materijali: plastika (plastične flaše, čaše, kese i drugi proizvodi od plastike), limenke, konzerve, papir, karton, tekstil i drvo.

Fotografije jelki i ukrasa koje deca naprave deca u školi potrebno je poslati do 13. januara elektronskim putem na adresu biljanamrakic@gradskacistoca.rs. JKP „Gradska čistoća“ će školi, odnosno odeljenju koje napravi najlepšu jelku pokloniti računar, a najkreativniji đaci će dobiti paketiće.

Telefon za informacije: 011/3314114.

slični tekstovi

komentari

izdvojene vesti