Medarima uručena priznanja Novosadskog sajma

Foto: Novosadski sajam

Ocenjivanje kvaliteta proizvoda na Novosadskom sajmu, ove godine organizovano je u specifičnim uslovima baš kao i sama dodela priznanja.

Prvi put su dobitnici sa Sajma otišli sa priznanjima u rukama i osmesima iza maski.

Dijetetske proizvode na bazi meda i meda vrhunskog kvaliteta ima Pčelarska farma „Jović Tomislav i Milena“, Užice i za takav uspeh nagrađena je Velikim šampionskim peharom Novosadskog sajma i zvanjem apsolutnog šampiona.

Srebrni šampionski pehar je poneo „Timomed“, Knjaževac za vrhunski kvalitet meda i dijetetskih proizvoda na bazi meda, dok je Peharom Novosadskog sajma nagrađena Nadira Duraković, Gradačac, BiH, za vrhunski kvalitet preparata na bazi pčelinjih proizvoda.

Učesnici vrednovanja kvaliteta su ponudili i oprema za pčelarstvo, sredstva za ishranu i lečenje pčela izuzetnog kvaliteta. Veliki šampionski pehar Novosadskog sajma osvojen za vrhunski kvalitet opreme za pčelarstvo, ostaje u Novom Sadu, a ponela ga je „Miba Apis“.

Foto: Novosadski sajam

Srebrnim šampionskim peharom nagrađena je „Medena plus“, Mehovine za kvalitet opreme za pčelarstvo. Pehare Novosadskog sajma, osvojene za vrhunski kvalitet opreme za pčelarstvo, u Batočinu i Jarkovac odnose „Tehnoplast Gligorijević“ i „Apis plus“.

Uprkos specifičnim uslovima u kojima su radili, ali i prijavili svoje proizvode na ocenjivanje kvaliteta, učesnika je ove godine bilo više nego prethodne. Njih četrdeset i dvoje je ukazalo poverenje Novosadskom sajmu, a priznanja koja su danas stigla u njihove ruke će sigurno im biti podstrek u borbi za još bolje proizvode, klijente, kupce i tržište.

Vrednovanje kvaliteta proizvoda nastavljeno je tokom septembra, a u prvim danima oktobra očekuje se da budu poznati svi „Najbolji u 2020“.

Dodela priznanja je organizovana u Kongresnom centru „Master“ Novosadskog sajma uz poštovanje svih preporučenih epidemioloških mera.

Izvor: Novosadski sajam

slični tekstovi

komentari

izdvojene vesti