EPCG organizuje nagradnu igru za domaćinstva

Foto-ilustracija: Pixabay

Elektroprivreda Crne Gore organizuje nagradnu igru „Zlatni tim: dobra energija“, za sva domaćinstva čije stanje duga 31. januara bude 0 evra čime postaju članovi zlatnog tima, navodi EPCG u saopštenju.

Nagradna igra traje do 31. januara 2022. godine, a pored automatskog učešća u nagradnoj igri, u narednih šest meseci ova domaćinstva će ostvarivati i popust na ukupnom računu od 12,5 odsto.

Nagradni fond od 200 umanjenja od 50 eura na računima za električnu energiju, namenjen je za bazu u kojoj će se naći svi članovi Zlatnog tima, dok će se 100 umanjenja od 100 eura izvlačiti iz baze u kojoj se nalaze članovi Zlatnog tima koji su ujedno i korisnici servisa elektronski račun.

Takođe, za nagradni fond od 100 SMART HOME sistema, u saradnji sa Mtel-om, konkurišu sva domaćinstva koja se do 31. januara (a počevši od 1. novembra 2021.), prijave za projekat SOLARI 3.000+. Rok prijave za projekat Solari 3.000+ i Solari 500+ produžen je do 28. februara, podsećaju iz ovog javnog preduzeča.

U Smart Home paketu Mtel-a nalazi se pet uređaja: pametna utičnica, pametna sijalica, pametni relej, senzor za temperaturu i vlažnost vazduha i senzor vrata i prozora (senzor pokreta), koji korisnicima omogućavaju da putem mobilnog telefona ili računara u zakazano vreme uključe/isključe rasvetu, dobiju informacije o temperaturi i vlažnosti vazduha u prostorijama kao i notifikaciju kada se detektuje otvaranja prozora i vrata u okviru kuće i sl.

Javno izvlačenje dobitnika biće organizovano u prostorijama  EPCG u Nikšiću, 22. februara  u 11.00h. Sistem izvlačenja dobitnika organizovan je metodom slučajnog izbora pretplatnog broja korisnika elektronskim putem.

Pravila nagradne igre pogledajte OVDE.

Izvor: EPCG

slični tekstovi

komentari

izdvojene vesti