EPBiH pokrenula aplikaciju za kupce električne energije

Foto: EPBIH

Elektroprivreda BiH je pokrenula mobilnu aplikaciju koja pruža brz i jednostavan pregled informacija za kupce električne energije.

Ova besplatna aplikacija na siguran i praktičan način omogućava samostalno očitavanje i dostavu informacija o stanju na brojilu, prijavu kvarova i reklamacija i pregled statusa podnesenih zahteva.

Takođe, dostupan je i uvid u potrošnju električne energije, pregled računa, načine plaćanja, brojeve žiro računa, kalkulator za procenu iznosa mesečnog računa, omogućena je dostava notifikacije o isteku roka za plaćanje računa kao i druge korisne informacije.

Za registraciju mernog mesta u aplikaciji su dovoljni broj računa tj. referenca i broj mernog mesta, a korisnik može izvršiti brisanje, ažuriranje podataka ili dodavanje više mernih mesta.

Putem mobilne aplikacije se može realizovati i registracija na usluge e-račun, e-planska i sms-stanje računa, dok automatska registracija usluge m-planska korisniku omogućava prijem push notifikacija na mobilne uređaje o planskim isključenjima za pridružena merna mjesta.

Pored navedenog, korisnicima je na mobilnoj aplikaciji dostupan geografski prikaz lokacija poslovnica Elektrodistribucije, kao i geografski prikaz lokacija punjača za električne automobile u vlasništvu JP Elektroprivreda BiH.

Izvor: EPBIH

slični tekstovi

komentari

izdvojene vesti