Danas kreće prijavljivanje u eAgrar

Foto-ilustracija: Unsplash (Noah Buscher)

Danas počinje prijavljivanje u elektronski registar poljoprivrednih gazdinstava (eRPG). Ovo predstavlja obavezan korak za korišćenje sistema eAgrar koji će omogućiti da svi podaci o domaćinstvu budu na jednom mestu.

Svi poljoprivredni proizvođači mogu da ažuriraju podatke i obnove status svojih poljoprivrednih gazdinstava u eRPG. Uputstva za unošenje podataka u ePRG nalaze se na sajtu Ministarstva poljoprivrede u ovom dokumentu.

Poljoprivrednici se mole da pažljivo pročitaju ili pogledaju uputstva koja su im dostupna na zvaničnom sajtu Ministarstva poljoprivrede http://www.minpolj.gov.rs/ ili sajtu eAgrara https://eagrar.gov.rs/.

Pročitajte još:

U slučaju da je potrebno dodatno pojašnjenje poljoprivrednici mogu posetiti najbližu Poljoprivredno savetodavnu stručnu službu (PSSS) ili da pozovu broj telefona 0800 106107.

Ministarstvo poziva poljoprivrednike, koji do sada to nisu učinili, da preuzmu parametre za svoj lični broj (eID broj) i da provere i ažuriraju podatke o životinjama u centralnom registru Uprave za veterinu.

Srbija je ove godine ukupno za subvencije, sa svim izvorima, izdvojila 68,7 milijardi dinara.

Izvor: eKapija

slični tekstovi

komentari

izdvojene vesti