Zrenjanin – sprovođenje ankete od uslugama Javno komunalnog preduzeća ,,Čistoća i zelenilo“ Zrenjanin

Foto: Grad Zrenjanin

U Zrenjaninu je počelo sprovođenje ankete o uslugama koje pruža Javno komunalno preduzeće ,,Čistoća i zelenilo’’ Zrenjanin.

Postavljena pitanja odnose se na usluge upravljanja komunalnim otpadom, deponovanjem komunalnog otpada, održavanje javno prometnih i zelenih površina, usluge Zoohigijenske službe i usluge iz Pogrebne delatnosti.

Na osnovu Zakona o komunalnim delatnostima i odgovarajućim odlukama Grada Zrenjanina, javna komunalna preduzeća su u obavezi da omoguće građanima, korisnicima njihovih usluga, da se izjasne o kvalitetu pružanja komunalnih usluga, navodi se na sajtu grada Zrenjanin.

Cilj ankete je da građani izraze svoje mišljenje o kvalitetu usluga koje pružaju, uz nameru da unaprede komunikaciju između građana i komunalnog preduzeća.

Anketa će se sprovoditi do 5. decembra 2022.godine.

Dodatne informacije u vezi sa ispitivanjem zadovoljstva korisnika komunalnih usluga mogu se dobiti putem besplatne info linije 0800/000-023 i kontakt telefona 023/523-640, 023/315-0959 i 023/315-0960 ili e-mail adrese: prmanager@jkpciz.co.rs

Popunjavanje ankete dostupno je OVDE.

JKP “Čistoća i zelenilo” unapred se zahvaljuje svim žiteljima Zrenjanina i naseljenih mesta na učešću u ovom ispitivanju.

Energetski portal

slični tekstovi

komentari

izdvojene vesti