Vodič za predlaganje ideja građana iz oblasti zaštite životne sredine

Foto-ilustracija: Pixabay

Sekretarijat za zaštitu životne sredine poziva građane Beograda da daju predloge projekata koji će doprineti očuvanju i unapređenju zaštite životne sredine, piše u saopštenju.

Kako se dalje navodi, zbog toga je Sekretarijat pripremio Vodič sa informacijama i procedurom za dostavljanje i realizovanje ideja, a u potpunosti sagledavajući obim preventivne zaštite životne sredine, koji građani mogu pronaći na sajtu Grada Beograda.

Za više informacija pogledajte ovde.

Svi predlozi koji pristignu u Sekretarijat biće detaljno analizirani, nakon toga, neki od predloga će ući u dalju proceduru kako bi se uradio predlog budžeta za narednu godinu.

Predlozi koji stignu do septembra će biti razmatrani za budžet za narednu godinu. Nakon izbora predloga radi se istraživanje tržišta, radi dobijanja preciznijih podataka o procenjenoj vrednosti projekta, njegovom trajanju i potrebnim kapacitetima za njegovu realizaciju.

Sekretarijat će svakog ponedeljka u mesecu od 10 do 14 časova organizovati prijem predlagača u svojim prostorijama, uz prethodnu najavu na mejl: ekoprojekti@beograd.gov.rs .

Energetski portal

slični tekstovi

komentari

izdvojene vesti