SOLITAN otvara distribuciju na balkanskom tržištu

Foto: SOLITAN

SOLITAN je jedan od najvećih fotonaponskih veletrgovaca u Poljskoj. Već godinama obezbeđuje kompletne komplete za ugradnju solarnih panela za instalatere. Sledeća faza razvoja brenda bila je prenošenje velikog iskustva stečenog u Poljskoj na nova tržišta. Već sada bogatu ponudu renomiranih komponenti mogu da koriste kupci u balkanskim državama.

SOLITAN – zašto Balkan?

Balkanske države su prirodan pravac razvoja za veleprodaju fotonaponskih uređaja. Kako kažu iz ove kompanije, lokalno tržište ima iste probleme kao i poljsko, velika zavisnost od uglja, zastarela elektroenergetska mreža, ali i dobri uslovi za razvoj obnovljivih izvora energije.  

Kako bi ispunile ciljeve propisane i potpisane Pariskim sporazumom, sve balkanske zemlje su u obavezi da urade hitnu energetsku tranziciju. U ovom procesu mogu pomoći strani partneri koji imaju bogato inostrano iskustvo.

Ulasku SOLITAN-a na balkansko tržište prethodilo je pažljivo istraživanje potreba lokalnih instalatera fotonaponskih uređaja i prepoznavanje problema sa kojima se sreću. Zahvaljujući tome ponuda firme savršeno odgovara potrebama ove regije.

Pročitajte još:

Kako možete obaviti kupovinu?

Foto-ilustracija: Pixabay (LCEC)

Kupovina se može obaviti telefonom ili korišćenjem onlajn alata preko B2B aplikacije (https://solitan.rs/o-aplikaciji/).

SOLITAN – šta može da se kupi?

Misija SOLITAN-a je tehničko savetovanje i isporuka svih potrebnih elemenata fotonaponske instalacije za građane, kompanije i javne ustanove. Ponuda između ostalog, uključuje:

  • Fotonaponske module renomiranih proizvođača sa Bloomberg Tier liste
  • Mrežne i hibridne invertere i pretvarače
  • Skladište energije
  • Montažne konstrukcije, zaštite i druge uređaje neophodni za izgradnju fotonaponskih instalacija
  • Optimizatore snage

Spoj savremene tehnologije i znanja u oblasti izgradnje dugoročnih relacija, tehničkog i organizacionog savetovanja, kao i mogućnost dostavljanja proizvoda visokog kvaliteta po konkurentnim cenama čine SOLITAN optimalnim izborom za instalatere fotonaponskih uređaja na balkanskom tržištu.

Zašto vredi verovati brendu SOLITAN?

SOLITAN ima jasnu politiku cena i brojne popusti za stalne kupce. 

Prednosti skladišta su:

  • Dugogodišnje iskustvo i hiljade narudžbi
  • Stručni kadar – firma zapošljava više desetina osoba: od individualnih voditelja, preko logističara, do inženjera
  • Dodatne usluge

SOLITAN nije samo veleprodaja fotonaponskih uređaja, već i savetuju sve klijente. Kompanija ulazi na tržište Balkana kao partner instalatera. Jedan od modula aktivnosti biće i pokretanje SOLITAN akademije – prostora za sticanje znanja, razmenu iskustava i izgradnju dugoročnih poslovnih kontakata.

“Tokom dugogodišnjeg poslovanja na poljskom tržištu, stekli smo znanje i iskustvo u izboru komponenti i kretanju proizvoda solarne energije. Znamo sve segmente fotonaponskog sektora i znamo sa kakvim problemima se suočavaju instalateri. Imamo dobre odnose sa najvećim proizvođačima modula, invertera i opreme za PV elektrane. Sve ovo nam omogućava da napravimo prave izbore u oblasti nabavke, prodaje i marketinga”, kaže Michał Politowicz, direktor SOLITAN-a.

Izvor: SOLITAN

slični tekstovi

komentari

izdvojene vesti