Siguran stan za bezbednu budućnost

Foto: ABB

Komforno i sigurno stanovanje, u domu koji maksimalno olakšava mnogo toga, sigurna sam da je san svih nas. Da, dobro ste pročitali, olakšava, koncept pametnog doma ne omogućava samo daljinsko upravljanje uređajima, već je to sistem koji pruža bezbednost u svakom trenutku.

Pametni sistem ABB-free@home je novina na našem tržištu, a zahvaljujući njemu svaka kuća ili stan može postati pametni dom. On je razvijen u skladu sa potrebama kako novih objekata, tako i onih koji se renoviraju. Upravljanje je krajnje jednostavno, putem prekidača i tastera, daljinski, mobilnim telefonom ili tabletom, putem ugrađenih senzora, glasom ili tajmer funkcijom koja se veoma lako programira. 

Ceo sistem je osmišljen tako da za kućnu automatizaciju nisu neophodni programeri, već korisnici sami programiraju ponašanje stana ili kuće. Uz to, aplikacija je na srpskom jeziku.

ABB-free@home sistem može kontrolisati i upravljati klimatizacijom, odnosno grejanjem i hlađenjem, rasvetom, kao i roletnama ili žaluzinama. A zahvaljujući mogućnosti povezivanja na meteorološke stanice korisnici dobijaju obaveštenja  o vremenu i upozoravaju na opasne situacije.

Pročitajte još:

Zašto ABB-free@home sistem?

Dejan Dešić, menadžer prodaje segmenta zgradarstvo, transport i infrastruktura kompanije ABB, ističe da ovaj sistem pruža jednostavno upravljanje, uštedu energije i sigurnost. 

Pavle Stefanović je stanar Naselja Novi Dorćol u svom stanu ima instaliran ABB-free@home sistem, za koji ukratko kaže “kvalitet, komfor i bezbrižnost”.

Sigurnost je glavna prednost ovog sistema, a kako bi korisnici u potpunosti bili bezbrižni na raspolaganju im je podrška, kako unutar same aplikacije, tako i putem mejla i telefona.

Vladimir Šijačić, direktor kompanije Pametan stan i distributer i sistem integrator kompanije ABB, kao glavne prednosti sistema ističe automatsko ažuriranje i podršku 24 sata. Dok ​​Ivan Patenković, glavni elektroinženjer i partner CMD Cons Engineering-a u prvi plan stavlja višestruku zaštitu od spoljnih upada.

“Svetski standard i potpuni komfor”, prva je asocijacija na ABB-free@home sistem Dubravke Gaković, direktorke prodaje Deka Inženjeringa.

ABB-free@home sistem čini da pametan i moderan dom bude u skladu sa vašim stilom života. 

Milica Radičević

slični tekstovi

komentari

izdvojene vesti