Potpisan Ugovor za izgradnju četvrte sanitarne kade na deponiji “Livade”

Foto: Glavni grad Podgorice

Na osnovu Odluke o izboru najpovoljnije ponude za izradu Glavnog projekta za izgradnju sanitarne kade br 4, kojom je zajednička ponuda konzorcijuma „Civil Engineener“ Podgorica i „Geotehnika“ Bijelo Polje izabrana kao najpovoljnija, 24. marta 2020. godine, “Deponija“ Podgorica zaključila je Ugovor sa izabranim ponuđačem. Vrednost ove investicije iznosi 17.600 evra, a sredstva su obezbeđenja iz redovnog poslovanja „Društva“. Rok izvršenja je 40 dana od dana zaključivanja ugovora.

Poslednjih godina „Društvo“ je realizovalo niz projekata od neprocenjivog značaja za Glavni grad Podgorica i region u celini.

“Deponija”  je opredeljena da neprestano ulaže u nove programe i projekte, čiji je cilj trajno bezbedno deponovanje otpada i sprečavanje zagađenja životne sredine, dostizanje najviših evropskih standarda u oblasti tretmana i zbrinjavanja komunalnog otpada, kao i unapređenje i razvoj poslovanja.

Od strane eksperata za poslove tretiranja i deponovanja komunalnog otpada, kako crnogorskih, tako i stranih, koji su bili u prilici da se upoznaju sa dostignućima „Društva“, ono je prepoznato kao jedno od najsavremenijih i najbolje organizovanih kompanija ovog tipa u regionu.

Izvor: Glavni grad Podgorica

slični tekstovi

komentari

izdvojene vesti