Otvoreni javni pozivi za korišćenje poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini u Somboru

U toku su dva javna poziva za korišćenje poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini na teritoriji Grada Sombora za 2021. godinu.

Foto-ilustracija: Unsplash (Jan Kopřiva)

Javni poziv za ostvarivanje prava korišćenja bez plaćanja nadoknade poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini na teritoriji Grada Sombora za 2021. godinu namenjen je obrazovnim ustanovama, visokoobratovnim ustanovama i pravnim licima u državnoj svojini koja su registrovana za poslove u oblasti šumarstva.

Više informacija, uslove i potrebnu dokumentaciju Javnog poziva za korišćenje poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini bez plaćanja nadoknade pogledajte ovde.

Javni poziv za dokazivanje prava prečeg zakupa poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini na teritoriji Grada Sombora za 2021. godinu namenjen je vlasnicima poljoprivredne infrastrukture i poljoprivrednicima koji se bave stočarstvom.

Za više informacija o Javnom pozivu za dokazivanje prava prečeg zakupa poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini pogledajte ovde.

Zahtevi sa potrebnom dokumentacijom se podnose neposredno na pisarnici grada (šalter 10, 11 i 12) ili poštom, u zatvorenoj koverti, na adresu Gradska uprava grada Sombora, Uslužni centar Gradske uprave Grada Sombora-Trg cara Uroša br. 1, 25101 Sombor, sa naznakom Za Komisiju za izradu Godišnjeg programa zaštite, uređenja i korišćenja poljoprivrednog zemljišta za 2021. godinu. Na poleđini koverte navodi se naziv/ime i prezime i adresa podnosioca zahteva.

Zahteve je potrebno dostaviti najkasnije do 31. oktobra 2020. godine.

Sve potrebne informacije možete dobiti na telefone 025/468-106, 468-163, ili lično u sobi 55 (prizemlje) Gradska uprava Grada Sombora, Trg cara Uroša br.1.

Izvor: Grad Sombor

slični tekstovi

komentari

izdvojene vesti