ORkiCA veverica u potrazi za fotografijama koje prikazuju prijateljstvo deteta i ljubimca

Foto-ilustracija: Unsplash (Nathan Hanna)

ORkiCA veverica je u potrazi za najboljom fotografijom koja prikazuje prijateljstvo deteta i ljubimca – fotografijom, koja najbolje ilustruje ljubav koju osećate prema vašim ljubimcima i uživanje i zabavu tokom zajedničkog druženja, šetnje ili igre.

Sigurna je da BAŠ VI imate takvu fotografiju, te traži da joj je pošaljete.

Čekaju vas vredne nagrade ORkiCA izlet u prirodu (čim druženje u grupi ponovo bude bezbedno) i knjige “Ničija kuca”, Patriše Anđelković ili “Njegovo veličanstvo kućni ljubimac”, Tamare Džamonje-Ignjatović i Eleonore Vlahović.

Kroz konkurs #klinciiljubimci, ORkiCA želi da pokaže blisku i nežnu vezu koju deca i ljubimci dele.

Fotografije treba da prikazuju neku zajedničku akciju: maženje, igranje, čitanje, vežbanje, izvođenje trikova, spremanje kuće, kuvanje, crtanje, izradu skulptura, izvođenje predstava i sve druge aktivnosti koje vam padnu na pamet.

Fotografija može biti selfi ili portret koji je napravio neko stariji.

Foto-ilustracija: Pixabay

Sve što treba da uradite je da pošaljete fotografiju na orkica@orca.rs ili putem poruke na Fejsbuk stranici www.facebook.com/Orkica.rs/ ili da je objavite na svom profilu, stavite hešteg #klinciiljubimci i da tagujete @orkica.rs (ne zaboravite da prvo zapratite ORkiCA Fejsbuk stranicu i da otključate svoj profil).

Konkurs traje od 23. aprila do 10. maja, a fotografija mora biti objavljena u toku perioda trajanja konkursa.

Fotografije će odabrati žiri sastavljen od volontera ORCA-e. Predsednik žirija biće Tamara Džamonja-Ignjatović, član Upravnog odbora ORCA i autorka knjige “Njegovo veličanstvo kućni ljubimac”.

Najilustrativnije fotografije će dobiti vredne nagrade: uživanje na ORkiCA izletu u prirodi (čim se za to steknu uslovi, odnosno čim druženje u grupi ponovo postane bezbedno) i divne knjige o ljubimcima “Ničija kuca” ili “Njegovo veličanstvo kućni ljubimac” koje svako dete treba da pročita!

Pobednici će biti objavljeni do 15. maja.

Pokažite koliko volite svoje ljubimce i koje su to vaše omiljene zajedničke aktivnosti, poziva ORCA.

#klinciiljubimci

Izvor: ORCA

slični tekstovi

komentari

izdvojene vesti