Međunarodna konferencija CNN Tech od 29.06. do 02.07. 2021. na Zlatiboru

Photo-illustration: Unsplash (Ramón Salinero)

Međunarodna konferencija o novim tehnologijama CNN Tech biće održana od 29.06. do 02.07.2021. godine na Zlatiboru. Organizatori pete konferencije su Mašinski fakultet Univerziteta u Beogradu i Inovacioni centar Mašinskog fakulteta u Beogradu, uz veliki doprinos Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, Evropske komisije i firme „3D Republika“.

U okviru konferencije održaće se i Regionalni Inovacioni Forum u okviru koga će se održati dograđaji „B2B – Busines to busines“ sastanci i „Workshop“ koji koorganizuje Evropska Mreža  Preduzetništva.

Svi zainteresovani učesnici besplatno mogu učestvovati na radionicama kao i B2B i B2R sastancima jednostavnom registracijom i izradom profila.

Više o tome pogledajte ovde.

Na ovogodišnjoj radionici gostovaće sledeći predavači:

1. Saša Lazović, pomoćnik Ministra prosvete, nauke i tehnološkog razvoja će govoriti o „Pravcima razvoja saradnje nauke i privrede“

2. Jelena Cvijanović, direktor za mala i srednja preduzeća (RAS) govoriće na temu „Izvori finansiranja za unapređenje poslovanja malih i srednjih preduzeća“, uz primere dobre i loše prakse

3. Mlađan Stojanović, koordinator TTF programa (Fonda za inovacionu delatnost) će govoriti na temu „Instrumenati za podršku istraživanju i inovacijama“

Organizatori očekuju da ća na Forumu učestvovati preko 40 kompanija pri čemu su potvrđeni i sledeći koorganizatori u okviru Evropske Mreže Preduzetnišva: Development Agency of Serbia, Ss. Cyril and Methodius University in Skopje, Chamber of Commerce and Industry of Republic of Srpska, Development Agency of Republic of Srpska, University of Montenegro – Faculty of Mechanical Engineering, Ministry of Economy of Montenegro.

U okviru WORKSHOP-a predstavnici Zavoda za zaštitu intelektualne svojine će izložiti načine i uslove da svoju ideju zaštitite na najbolji mogući način.

Izvor: CNN Tech

slični tekstovi

komentari

izdvojene vesti