Foto-konkurs Društva za promociju prirode Srbije

Foto: Društvo za promociju prirode Srbije

Nevladina organizacija, Društvo za promociju prirode Srbije, organizuje FOTO KONKURS, koji je otvoren do 15. avgusta 2019. godine.

Konkurs je nagradnog karaktera i mogu učestvovati svi građani stariji od 14 godina, zaljubljenici u fotografiju, amateri i profesionalci. Fotografije se šalju na zvanični sajt „Društvo za promociju prirode Srbije“.

Tri najbolje fotografije će birati publika na zvaničnom fejsbuk profilu DPPS. Svaki učesnik koji bude želeo da se priključi ovom konkursu je dobrodošao.

Zadatak učesnika je da fotografijom prikažu živu prirodu Srbije. Fotografija ne treba da sadrži nijedan detalj čovekove aktivnosti. Potrebno je izbeći bandere, puteve i sve ono što je produkt čoveka. Ovakav uslov je postavljen iz potrebe da naglasimo ono što je dobro u našoj okolini sa posebnim akcentom na lepotu pored koje prolazimo, a nismo je svesni.

Za prva tri mesta obezbeđene su nagrade u vidu nagradnih plaketa i medalja sa simbolima prirode Srbije, kao i poklon paket Društva za promociju prirode Srbije. Fotografija koja osvoji prvo mesto biće postavljena za poster u novom broju časopisa „Prirodom kroz Srbiju“, a fotografije koje osvoje drugo i treće mesto će takođe naći svoje mesto u novom broju časopisa.

Za više informacija posetite naš zvanični sajt „Društvo za promociju prirode Srbije“ ili zvaničnu fejsbuk stranicu „Društvo za promociju prirode Srbije“.

slični tekstovi

komentari

izdvojene vesti