CEEFOR Decenija uspešnog poslovanja

Foto: CEEFOR

Dobro uigran tim Centra za Energetsku Efikasnost i Održivi Razvoj (CEEFOR) sa više od 20 stručnjaka sa dugogodišnjim radnim iskustvom spreman je da maksimalno pomogne svakom klijentu. Za sva pitanja na raspolaganju su vam mašinski, elektro, građevinski, inženjeri tehnologije, arhitekture, saobraćaja i zaštite od požara, ekonomski i finansijski stručnjaci, prevodioci i filolozi.

CEEFOR ima veliko iskustvo u oblastima održivog razvoja i energetske efikasnosti, a klijentima nude i konsultantske i projektanske usluge u oblasti obnovljivih izvora energije. Glavni fokus kompanije je smanjenje potrošnje energije kroz sprovođenje mera energetske efikasnosti, što za efekat ima umanjenje troškova i negativnog uticaja štetnih gasova koji izazivaju efekat staklene bašte.

CEEFOR pruža dobro prilagođenu tehničku podršku investitorima i bankama, kao i tehničku podršku za uspostavljanje i plasman namenskih kreditnih linije za energetsku efikasnost i obnovljive izvore energije.

CEEFOR KLIJENTIMA NUDI

Sprovođenje preliminarnih, kratkih i detalјnih energetskih pregleda (energetskih audita),

Izradu studija opravdanosti koje se odnose na energetske tehnologije i tehnologije koje se odnose na oblasti pobolјšanja energetske efikasnosti,

Izradu studija opravdanosti sa idejnim rešenjima,

Izradu projekata za ishodovanje dozvola i izvođačkih projekata za izgradnju i korišćenje obnovlјivih izvora energije,

Konsalting i ishodovanje svih uslova, saglasnosti i dozvola za OIE kao i izradu svih vrsta projektne dokumentacije (idejni, generalni, glavni projekt i projekt izvedenog objekta),

Konsalting u oblasti pripreme i uvođenja sistema energetskog menadžmenta u industrijska preduzeća i na lokalnom nivou (opštine i gradovi),

Izradu biznis planova, investicionih studija i/ili finasijsko-ekonomskih analiza,

Informacione tehnologije u oblasti energetskih ušteda i implementacije tehnologija koje imaju pozitivan efekat na životnu sredinu.

Pouzdani stručnjaci kompanije su tu za sva vaša pitanja i nedoumice, uvek su spremni da zajedničkim snagama nađu najbolje rešenje koje je prilagođeno vašim zahtevima i mogućnostima.

Lista klijenata CEEFOR-a svakim danom je sve bogatija, možda ste baš vi sledeći na spisku.

Tekst možete pročitati u novom broju Magazina Energetski portal PAMETNI GRADOVI, decembar 2020 -februar 2021.

slični tekstovi

komentari

izdvojene vesti