U toku javne konsultacije o bezbednom upravljanju hemikalijama u Crnoj Gori

U skladu sa članom 12 Uredbe o izboru predstavnika nevladinih organizacija u radna tela organa državne uprave i sprovođenju javne rasprave u pripremi zakona i strategija („Sl. List Crne Gore“, broj 41/18), a u vezi sa članom 32a stav 2 Zakona o nevladinim organizacijama („Sl.list CG“, br. 39/11 i 37/17), Ministarstvo održivog razvoja i turizma objavljuje

Foto-ilustracija: Unsplash (Alex Kondratiev)

JAVNI POZIV

za konsultacije zainteresovanih nevladinih organizacija u cilju pripreme sektorske analize za sprovođenje edukativne kampanje o bezbednom upravljanju POPs hemikalijama u Crnoj Gori.

Javne konsultacije će trajati 15 dana, od 28. aprila do 13. maja 2020. godine.

Poziv za učešće u konsultacijama Ministarstvo održivog razvoja i turizma upućuje nevladinim organizacijama zainteresovanim za pitanja iz oblasti bezbednog upravljanja hemikalijama.

Konsultacijama se obezbeđuje informisanje i učestvovanje nevladinog sektora o planiranim aktivnostima za sprovođenje edukativnih kampanja o bezbednom upravljanju POPs hemikalijama.

Komentare, inicijative, predloge i sugestije možete slati putem e-mail-a na adresu djordjina.vujovic@mrt.gov.me i na portalu e-uprave ili poštom na adresu:

Ministarstvo održivog razvoja i turizma, IV Proleterske brigade 19, 81000 Podgorica (sa naznakom “Javne konsultacije za sprovođenje edukativne kampanje o bezbednom upravljanju POPs hemikalijama).

Kontakt osoba za koordinaciju i konsultacije je: Đorđina Vujović, e-mail: djordjina.vujovic@mrt.gov.me; Tel. 067 -279 -160.

Izvor: Ministarstvo održivog razvoja i turizma Crne Gore

slični tekstovi

komentari

izdvojene vesti