Sombor – Raspisan Javni poziv za subvencije za solarne panele

Foto-ilustracija: Pixabay

Grad Sombor, u okviru Programa energetske sanacije stambenih zgrada, porodičnih kuća i stanova, po prvi put će sprovoditi mere ugradnje solarnih panela za proizvodnju električne energije za sopstvene potrebe i unapređenje termotehničkog sistema putem ugradnje kalorimetara, cirkulacionih pumpi, termostatskih ventila i delitelja toplote.

Raspisan je Javni poziv za učešće privrednih subjekata u sprovođenju mera energetske sanacije putem ugradnje solarnih panela za proizvodnju električne energije za sopstvene potrebe i unapređenje termotehničkog sistema putem ugradnje kalorimetara, cirkulacionih pumpi, termostatskih ventila i delitelja na teritoriji Grada Sombora za 2022. godinu.

Pravo učešća na Javnom pozivu imaju svi zainteresovani privredni subjekti koji ispunjavaju propisane uslove i koji vrše nabavku, radove i ugradnju materijala, opreme i uređaja.

Za realizaciju ovih mera energetske sanacije Grad Sombor i Ministarstvo rudarstva i energetike obezbedili su sredstva u iznosu od 6.000.000 dinara. 

Za više informacija pogledajte ovde.

Javni poziv je otvoren do 29.07.2022. godine.

Izvor: Grad Sombor

slični tekstovi

komentari

izdvojene vesti