SOMBOR: KONKURS ZA DODELU BESPOVRATNIH SREDSTAVA ZA SUBVENCIONISANJE POLJOPRIVREDNE PROIZVODNJE

Foto-ilustracija: Pixabay

Agrobiznis centar za ruralni razvoj poljoprivredne proizvodnje u saradnji sa Gradom Sombor, raspisao je Konkurs za dodelu bespovratnih sredstava za subvencionisanje poljoprivredne proizvodnje i unapređenje funkcionisanja individualnih poljoprivrednih gazdinstava na teritoriji ovog grada za 2023. godinu.

Za realizaciju Konkursa, predviđen je ukupan iznos od 11.750.000.00 dinara. Sredstva za podršku investicija prema Konkursu dodeljuju se bespovratno. Bespovratna sredstva za podršku investicija po ovom konkursu utvrđuju se u iznosu do 100 odsto od ukupne vrednosti Prijave.

Maksimalan iznos bespovratnih sredstava po jednoj prijavi iznosi do 200.000,00 dinara. Minimalan iznos bespovratnih sredstava po jednoj prijavi je 50.000,00 dinara, navodi se na sajtu Grad Sombor.

Pročitajte još:

Podnosilac prijave može podneti samo jednu prijavu za jednu ili više namena iz šifrarnika.

Pravo na korišćenje bespovratnih sredstava imaju fizička lica – nosioci registrovanog komercijalnog porodičnog poljoprivrednog gazdinstva u aktivnom statusu sa teritorije Grada Sombora.

Lica koja su ostvarila pravo na korišćenje bespovratnih sredstava, u 2022. godini, na Konkursu Agrobiznis centra, ne mogu da podnesu prijave.

Ostale informacije o načinu prijave i potrebnoj dokumentaciji pogledajte ovde.

Energetski portal

slični tekstovi

komentari

izdvojene vesti