Resalta modernizovala rasvetu bugarske kompanije u Musačevu

Foto: Resalta

Resalta je završila projekat obnove rasvete za bERS logistiku u njihovom objektu u Musačevu, Bugarskoj.

Klijent bERS logistika je industrijski lider na polju logističkih usluga, uključujući skladištenje, otpremu i podršku e-trgovini, sa logističkim centrima širom Bugarske. Ova kompanija je odlučila da renovira rasvetu u svom logističkom centru u Musačevu, u blizini Sofije, kako bi optimizirali efikasnost i smanjili troškove.

Kako bi ubrzali proces obnove i mogli da se fokusiraju na svoju osnovnu delatnost, rukovodstvo bERSa poverilo je projekat Resalti. Kroz ES

CO model, Resalta je sprovela ceo projekat od faze dizajna do implementacije, obezbedila je finansiranje i vršiće održavanje nove opreme tokom trajanja ugovora.

Ukupno je zamenjeno 337 svetiljki LED svetiljkama, što smanjuje instalisani kapacitet osvetljenja sa 86 na 42 kW i tako ostvaruje godišnju uštedu od 375 MWh. Pored uštede energije i odgovarajućih finansijskih ušteda, sprovedene mere će i smanjiti emisije ugljen-dioksida (CO2) za 307 tona svake godine.

Obnove rasvete su efikasan način da se smanji potrošnja energije i ostvare uštede: LED osvetljenje je energetski efikasno jer troši manje električne energije od fluorescentne alternative, sa dužim životnim rokom. Štaviše, značajno poboljšava kvalitet i intenzitet osvetljenja, pružajući povoljnije uslove za osoblje i klijente bERS-a.

Foto: Resalta

Resalta je vodeća nezavisna kompanija za energetske usluge u jugoistočnoj Evropi, koja je ostvarila preko 180 projekata za preko 120 klijenata. Dinamična, brzorastuća kompanija, Resalta sarađuje sa javnim i privatnim klijentima na finansiranju, projektovanju i realizaciji projekata koji smanjuju potrošnju energije kao i emisije CO2 dok smanjuju troškove energije i promovišu održivost. Osim što je prisutna u Bugarskoj, Hrvatskoj, Crnoj Gori, Severnoj Makedoniji, Srbiji i Sloveniji, Resalta se proširila i na Češku, Italiju i Poljsku, nudeći isti besprekorni kvalitet usluga širom centralne i jugoistočne Evrope.

Izvor: Resalta

slični tekstovi

komentari

izdvojene vesti