Promocija manje poznatih turističkih destinacija „HAMLET“ – konkurs za logo

U okviru realizacaije IPA projekta HAMLET, Istraživački institut URI iz Albanije je 29. januara ove godine objavio Javni poziv za dostavljanje predloga logo-a koji treba biti povezan sa teritorijama uključenim u projekat, sa ciljem njihove turističke valorizacije.

Foto: Ministarstvo kulture Crne Gore

Poziv je namenjen građanima i pojedinicma iz tri uključene države (Italija, Albanija i Crna Gora) koji žele da usavrše veštine iz oblasti umetnosti, grafičkog dizajna i arhitekture.

Rok za podnošenje prijava produžen je do 20. marta, a prijave se podnose na mail adresu hamlet.brandidentity@gmail.com.

Za više informacija možete se informisati ovde.

Projekat HAMLET realizuje se u okviru Prvog poziva Interreg IPA prekograničnog programa saradnje Italija-Albanija-Crna Gora, a baziran je na promociji manje poznatih turističkih destinacija koje baštine ruralnu arhitekturu i kulturnu posebnost.

Izabrani lokaliteti u Crnoj Gori koji će biti obuhvaćeni projektom su prostor Skadarskog jezera i Bihorska oblast, a glavne aktivnosti projekta, koji se realizuje do aprila 2020. godine, odnose se na promociju materijalne i nematerijalne kulturne baštine, posebno tradicionalnih zanata, sa ciljem turističke valorizacije.

Milisav Pajević

slični tekstovi

komentari

izdvojene vesti