Proglašeni pobednici konkursa „Partnerstvo za budućnost“

Кompanija CRH Srbija organizovala je zvanično proglašenje pobednika desetog konkursa „Partnerstvo za budućnost“, kada su dobitnicima grantova dodeljeni sertifikati.

Foto: Milisav Pajević

Na zvaničnoj ceremoniji proglašenja pobednika ovogodišnjeg konkursa „Partnerstvo za budućnost“, generalni direktor kompanije CRH Srbija, Roman Menz, istakao je da se posvećenost zaštiti životne sredine i odgovornosti prema zajednici u kojoj kompanija radi ogleda u organizaciji aktivnog dijaloga sa svim interesnim grupama iz zajednice.

„Na osnovu analize potreba svih zainteresovanih grupa strateški definišemo i unapređujemo svoje angažovanje u lokalnoj zajednici.

Društvena odgovornost je jedan od najvažnijih elemenata našeg poslovanja i služi kao smernica prilikom donošenja ispravnih poslovnih odluka i preduzimanja odgovarajućih akcija.

Projekat „Partnerstvo za budućnost„, kao i svi drugi načini podrške postoje u cilju stvaranja pozitivnih promena u sredini u kojoj poslujemo i naše aktivne uloge koju preuzimamo”, rekao je Menz.

Cilj konkursa „Partnerstvo za budućnost“ jeste podrška različitim inicijativama u funkciji razvoja iz oblasti obrazovanja, kulture, sporta i održivog razvoja, koje će biti realizovane na teritoriji opštine Paraćin. Ove godine je pristiglo 40 projekata.

Ukupan fond za nagrade iznosi 30.000 evra, nagradu je dobilo 10 projekata, svaki pojedinačno do 3.000 evra.

Odlukom žirija sastavljenog od predstavnika kompanije CRH Srbija, u skladu sa uslovima konkursa, sredstva su dodeljena za projekte Udruženja žena „Paraćinke“, Planinarskog kluba „Javorak“, Udruženja građana „Đurđevdan“, Udruženja građana „Dečiji kutak“, Udruženja distrofičara Pomoravskog okruga, Dečijeg hora „Dar“, UNEКOOP-a, paraćinskog Dom zdravlja, Centra za ženski razvoj i podršku i škole „Radoje Domanović“.

Milisav Pajević

Ovaj tekst je nastao u okviru projekta „Paraćin u slici i reči“ koji je sufinansiran iz budžeta Opštine Paraćin na Javnom pozivu za učešće na opštem konkursu za sufinansiranje projekata radi ostvarivanja javnog interesa u oblasti javnog informisanja u 2019. godini.

slični tekstovi

komentari

izdvojene vesti