Prilika za studente da učestvuju u izboru inovativnih projekata za finansiranje!

Fond za inovacionu delatnost poziva studente završnih godina osnovnih studija i studente master studija da se prijave za prisustvovanje u finalnoj fazi procesa izbora inovativnih projekata za finansiranje.

Foto: Fond za inovacionu delatnost

Odabrani studenti će dobiti priliku da se upoznaju sa radom Fonda za inovacionu delatnost i da prisustvuju prezentacijama projekata koji su uvršteni u uži izbor, kao i diskusijama članova nezavisne Ekspertske komisije koja donosi konačnu odluku o finansiranju. Tokom intenzivnih sastanaka, studenti će imati prilike da se upoznaju sa  procesima odlučivanja, načinom rada investicionih panela, kao i načinom donošenja odluka o finansiranju, odnosno o ulaganju u visokorizične poduhvate.

Radni jezik je engleski.

Studenti koji žele da se prijave potrebno je da:

  • Pokažu visoku motivisanost za sticanje znanja i praktičnog iskustva;
  • Budu student poslednje godine osnovnih akademskih studija ili student master programa;
  • Imaju prosek ocena od 8 ili više (na programu koji trenutno pohađa, odnosno na prethodnom nivou studiranja za studente prve godine master studija);
  • Imaju odlično znanje engleskog jezika.

Rok za dostavljanje prijava je 1. mart 2020. godine. Najbolje ocenjeni kandidati na osnovu dostavljene dokumentacije biće pozvani na intervju. Nakon obavljenih intervjua, kandidati će biti obavešteni o konačnoj odluci. Jedinstvenu priliku za sticanje iskustva u ovoj oblasti imaće do 2 kandidata.

Više informacija pročitajte OVDE.

Izvor: Fond za inovacionu delatnost

slični tekstovi

komentari

izdvojene vesti