Predstavljena nova ambalaža Nectar i Tetra Paka

 

Foto: Fusion communications agencija
Foto: Fusion communications agencija

Nectar i Tetra Pak prvi u jugoistočnoj Evropi predstavili novu liniju inovatinih Tetra Brik Aseptic 200 ml Slim Leaf pakovanja na srpskom tržištu.

Kompanija Nectar je u godini jubileja kada obeležava 20 uspešnih godina svog poslovanja, predstavila uvođenje nove tehnologije i investicije u dalji razvoj.

Ovim povodom svečano je puštena u rad nova najsavremenija Tetra Pak linija za proizvodnju dve vrste modernih i inovativnih ‘on the go’ porcijskih pakovanja. Investicija u novu liniju iznosila je 1.5 miliona eura, i predstavlja dalji korak u razvoju najrazličitijih kategorija proizvoda u malim pakovanjima u skladu sa svetskim trendovima.

Zahvaljujući svom kompaktnom dizajnu, nova linija pruža maksimalnu fleksibilnost, omogućavajući kompaniji da rotira proizvodnju između različitih pakovanja.

Saradnjom kompanije Tetra Pak, vodeće svetske kompanije u proizvodnji rešenja za preradu i pakovanje prehrambenih proizvoda, i ove kompanije, srpskom tržištu je među prvima u jugoistočnoj Evropi predstavljena inovativna  ambalaža.

Novi paket daje superiorno iskustvo za potrošače, sa svojim panelima u obliku listova i centralizovanom slamnom rupom za dodatnu diferencijaciju koja donosi inovativni izgled pića kao što su sokovi, nektari, voćni smoothy i druga pića koja ne moraju da se čuvaju u frižideru.

U ovu ambalažu veličine porcije pakovaće se omiljeni voćni sokovi, namenjeni konzumiranju u pokretu.

Kompanija Nectar već punih 20 godina trudi se da celom regionu ponudi nove, drugačije, inovativne i najvažnije kvalitetne proizvode.
U jubilarnoj godini poslovanja, naš fokus je na daljem razvoju i investicijama, koje će se u skladu sa planovima progresivno nastaviti i u budućnosti. Prateći potrebe savremenog čoveka, kao i trendove u konzumaciji, investirali smo preko 1.5 miliona eura u novu, najsavremeniju Tetra Pak liniju za proizvodnju dve vrste modernih i inovativnih ‘on the go’ porcijskih pakovanja.

– Na ovaj način ćemo prvi na tržištu Srbije i regiona ponuditi različite kategorije proizvoda u inovativnim formatima pakovanja pogodnim za život u pokretu. Kompanije Nectar i Tetra Pak veoma uspešno sarađuju već skoro dvadeset godina i duboko verujem da će se na isti način saradnja nastaviti i u budućnosti, izjavio je Mihailo Janković, direktor Nectar grupe.

Milisav Pajević

slični tekstovi

komentari

izdvojene vesti