Predstavljena jedinstvenost prirodnog nasleđa Srbije na 41. Međunarodnom sajmu turizma

Na 41. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu, koji se održava do 24. februara, Zavod za zaštitu prirode Srbije predstavlja jedinstvenost prirodnog nasleđa Srbije, na štandu Turističke organizacije Srbije.

Foto: Zavod za zaštitu prirode Srbije

Na info pultu Zavoda na multimedijalnom štandu Turističke organizacije Srbije, posetioci Sajma imaju priliku da dobiju informacije o jedinstvenosti i atraktivnosti za posete prirodnih dobara Srbije.

U tom cilju, Zavod i Turistička organizacija Srbije, tokom trajanja Sajma organizuju akciju „Karta za prirodu“.

Tri volontera nose majice sa natpisom Turistističke organizacije Srbije u hali 4, i dele posetiocima „Karte za prirodu“ na kojima će oni koji žele da učestvuju u kviz akciji dati tri odgovora na pitanje: Zašto treba da štitimo prirodu i ostaviti svoje podatke.

Svoju popunjenu „Kartu za prirodu“, posetioci mogu staviti u nagradnu kutiju koja se nalazi na pultu Zavoda za zaštitu prirode Srbije na štandu Turističke organiazcije Srbije i tako dobiti priliku da osvoje putovanje za dve osobe u jedno zaštićeno područje kao što su Nacionalni parkovi „Tara“ i „Đerdap“, Spomenik prirode „Resavska pećina“, Predeo izuzetnih odlika „Vlasina“ i mnoga druga.

Izvlačenje dobitnika nagradne igre je danas u 14 časova na štandu TOS-a.

Imena dobitnika nagrada i rezultati ankete biće objavljeni na sajtu Zavoda i Turističke organizacije Srbije.

Milisav Pajević

slični tekstovi

komentari

izdvojene vesti