Podnet zahtev za upravljanje otpadom u Ubu

Ministarstvo poljoprivrede i zaštite životne sredine izdalo je obaveštenje o prijemu zahteva za izdavanje Rešenja o dopuni Rešenja o izdavanju integralne dozvole za skladištenje i tretman neopasnog otpada na lokacijama operatera, podnetog od strane privrednog društva „INOS-BALKAN“ d.o.o. iz Valjeva.

Nadležni organ obaveštava javnost da je privredno društvo „INOS-BALKAN“ d.o.o. iz Valjeva 16. decembra 2016. godine podnelo zahtev za izdavanje dopune integralne dozvole za skladištenje i tretman neopasnog otpada na lokacijama operatera.

Operater obavlja delatnost skladištenja i tretmana neopasnog otpada na više lokacija na teritoriji Republike Srbije. Zahtev za dopunu predmetne dozvole odnosi se na proširenje obavljanja delatnosti skladištenja neopasnog otpada na lokaciji operatera u poslovnoj jedinici na teritoriji opštine Ub.

Rok za dostavljanje mišljenja i predloga je mesec dana od dana objavljivanja oglasa, a uvid u podneti Zahtev može se izvršiti u Ministarstvu poljoprivrede i zaštite životne sredine.

Više informacija možete pogledati na sledećem linku.

izvor: eko.minpolj.gov.rs

Sandra Jovićević

slični tekstovi

komentari

izdvojene vesti