Otvoren je konkurs za prijave na program Akademija održivosti

Foto-ilustracija: Freepik (freepik)

Trag fondacija poziva sve organizacije civilnog društva, koje žele da unaprede svoje dugoročno finansijsko planiranje i poboljšaju svoju održivost i uticaj u zajednicama u kojima deluju, da se prijave na novi ciklus konkursa programa Akademija održivosti koji je otvoren do 13. maja 2024. godine u 23:59 časova.

Za učešće u programu mogu se prijaviti organizacije civilnog društva registrovane u Republici Srbiji — udruženja građana i fondacije, koje postoje duže od godinu dana i čija je primarna teritorija delovanja zajednica (selo, opština, grad) u kojoj su registrovane.

Pročitajte još:

Važno je da predložene inicijative za koje će se prikupljati sredstva obuhvate neku od sledećih tema: razvoj lokalne zajednice, ljudska prava, antidiskriminacija, ženska prava i osnaživanje žena, osnaživanje mladih, socijalna inkluzija, solidarna ekonomija, zaštita životne sredine, zaštita životinja, socio-ekonomski razvoj, demokratizacija, vladavina prava, odgovornost javnih institucija i antikorupcija.

Program je prevashodno namenjen osobama koje donose odluke u svojim organizacijama i koje su u prilici da posvete vreme planiranju i aktivnom prikupljanju sredstava u kontekstu širih strateških smernica organizacije.

Svi prijavljeni za učešće u programu će o rezultatima odabira biti obavešteni najkasnije 31. maja 2024. godine.

Više o programu možete pročitati OVDE.

Izvor: Trag Fondacija

slični tekstovi

komentari

izdvojene vesti