Otvoren Eko-paket konkurs

Ekopaket-2016

Kompanija „Tetra Pak Production“ u saradnji sa partnerima organizuje treći Eko-paket konkurs, a tema konkursa su Letnje olimpijske igre u Brazilu.

Konkurs je otvoren za sve škole koje učestvuju u međunarodnom programu Eko škole, a podeljen je u tri kategorije. U okviru prve kategorije mogu se prijaviti deca predškolskog uzrasta i učenici od 1. do 3 razreda osnovne škole, u drugoj učenici od 4. do 8. razreda osnovne škole, dok treća kategorija obuhvata učenike srednjih škola i studente.

Učenici i studenti mogu da pošalju svoje radove od tetra pak ambalaže, kao i postere, slike, video zapise na temu Olimpijskih igara u Brazilu, a nagrade će biti dodeljene grupno i pojedinačno. Škole sa najboljim grupnim radovima dobiće nagradu od 100 hiljada dinara, a biće nagrađena i tri pojedinačna najbolja rada, kao i troje mentora sa najvećim brojem prijavljenih radova.

Radovi koji budu ušli u uži izbor biće objavljeni na Facebook stranici Eko paket Srbija, gde će svi zainteresovani imati priliku da glasaju za najbolji rad, a 10 škola koje budu imale najveći broj glasova dobiće utešne nagrade.

Konkurs je otvoren do kraja aprila 2016. godine.

Više informacija možete pogledati na sledećem linku.

foto: ambassadors-env.com

slični tekstovi

komentari

izdvojene vesti