Novi Sad – počinje drugi krug prijava za subvencije za kupovinu bicikli

Foto-ilustracija: Unsplash (CJ Toscano)

Aplikacija za prijavljivanje građana za subvencije za kupovine bicikli u Novom Sadu počinje sa radom danas od 12 časova i trajaće do 23. avgusta (ponedeljak) do 12 sati.

Sve detalje vezane za učešče, kao i samoj aplikaciji može se pristupiti putem sajta Gradske uprave za životnu sredinu – www.environovisad.rs ili direktno putem sajta www.vozibicikl.rs

Posebno je naglašeno da osobe koje se prijavljuju putem aplikacije u predviđena polja prijavnog formulara upisuju podatke iz svoje lične karte. Podaci iz lične karte i prijavnog formulara moraju se podudarati, navodi se u saopštenju.

“Fizička lica koja putem aplikacije dobiju potvrdu prijave sa rednim brojevima prijave od 1 do 1.100, u roku za prijavu, potrebno je da dostave fotokopiju lične karte sa adresom ili očitanu čipovanu ličnu kartu, na kojima se nedvosmisleno vidi adresa prebivališta, lično na adresu Antona Čehova 4 (Kulturna stanica “Eđšeg”), ili slanjem na adresu e-pošte: info@vozibicikl.rs, radi preliminarne provere ispunjenosti uslova Javnog poziva”, dalje se navodi grada.

Udruženje „Novosadski ekološki centar“ će u roku od pet dana od dana isteka roka za podnošenje prijava, na pomenutim sajtovima objaviti rang-listu svih lica koja su se prijavila po Javnom pozivu, prema vremenu prijave. Javnim pozivom su predviđene subvencije za bicikle prvih 900 prijavljenih po rang listi.

NAPOMENA: Fizička lica koja su ostvarila pravo na podršku za nabavku novog bicikla po prethodnom javnom pozivu nemaju pravo ponovnog učešća i u slučaju prijavljivanja biće uklonjena sa konačne rang liste.

Detaljnije informacije mogu se dobiti putem telefona na brojeve 069 2021 300 i 069 2021 961, radnim danima od 10 do 19 časova.

Energetski portal

slični tekstovi

komentari

izdvojene vesti