NIS poklonio Er Srbiji 270 tona avio-goriva za dopremanje pomoći u Srbiju

Foto: NIS

Naftna industrija Srbije odlučila je da pomogne, prema sopstvenom saopštenju, herojske napore našeg nacionalnog avio-prevoznika Er Srbije, čije letelice u zemlju svakodnevno dopremaju medicinsku opremu i vraćaju srpske državljane, podržavši je sa 270 tona avio-goriva.

Ovim poklonom kompanija i zaposleni NIS-a ujedno žele da izraze zahvalnost zaposlenima srpskog nacionalnog avio-prevoznika koji su se odmah stavili na raspolaganje državi i građanima Srbije i nesebično se angažovali na vitalnim zadacima za suzbijanje koronavirusa u našoj zemlji.

Zajedničkom akcijom, NIS i Er Srbija daju pun doprinos naporima Republike Srbije da se suzbije epidemija virusa KOVID-19 i da se omogući da pomoć što pre bude stavljena na raspolaganje našim zdravstvenim radnicima i građanima.

Svoj doprinos u podršci zajednici aktivno pruža i Klub volontera NIS-a. Članovi Kluba realizovali su brojne akcije podrške građanima, pre svega starijima, koji su u uslovima epidemije najugroženija kategorija stanovništva. Uz svakodnevnu pomoć starijim sugrađanima, kojima kupuju i nose namirnice, članovi Kluba volontera NIS-a takođe su angažovani i na izradi zaštitnih maski, dezinfikovanju javnih površina i drugim poslovima koji doprinose suzbijanju širenja virusa KOVID-19.

Izvor: NIS

slični tekstovi

komentari

izdvojene vesti