NIS-ova agro kartica poljoprivrednicima donosi popuste na pumpama

Kompanija NIS predstaviće na ovogodišnjem Međunarodnom poljoprivrednom sajmu, koji se od 15. do 21. maja održava u Novom Sadu, agro karticu koja poljoprivrednim gazdinstvima  omogućava mnogobrojne pogodnosti i značajne popuste prilikom kupovine derivata i dopunskog asortimana na benzinskim stanicama NIS-a.

Na štandu kompanije NIS, u „Master“ hali Novosadskog sajma,  svi zainteresovani posetioci  moći će  tokom  sedam dana trajanja manifestacije da dobiju sve neophodne informacije o pogodnostima NIS-ovog programa za poljoprivrednike kao i da preuzmu pristupnicu  za agro karticu.

Foto-ilustracija: Pixabay

Kao podsticaj razvoju poljoprivrede, NIS kao vodeća kompanija na domaćem tržištu naftnih derivata, već petu godinu zaredom obezbeđuje mnogobrojne pogodnosti za poljoprivrednike, korisnike NIS agro kartice, uz koju potrošači tokom cele godine ostvaruju popust od 5 dinara po litru evro dizela, odnosno 3 dinara po litru gasnog ulja  0,1. NIS agro kartica obezbeđuje dodatne benefite na akumuliranu potrošnju,  a u zavisnosti od količine kupljenog evro dizela, odnosno gasnog ulja, redovni popusti koje na ovaj način mogu da ostvare korisnici NIS-ovog programa za poljoprivrednike kreću se do čak 12 dinara po litru standardnog i premijum dizel goriva, odnosno do 8 dinara po litru za gasno ulje 0,1.  Takođe, NIS je obezbedio i specijalne popuste uz NIS agro karticu čiji korisnici do kraja maja mogu  u zavisnosti od količine kupljenih derivata, da sipaju gasno ulje po ceni koja je niža i do 11 dinara po litru, odnosno 15 dinara ukoliko se opredele za kupovinu standardnog i premijum dizel goriva.

Pored gasnog ulja i dizela evro pet kvaliteta, uz NIS agro karticu poljoprivrednici ostvaruju tokom cele godine popust  od 15 odsto na asortiman NISOTEC  ulja i maziva, odnosno 20 odsto na odabranu robu široke potrošnje.

Jedna od novina u kompanijskom programu za poljoprivrednike koja će biti predstavljena na štandu je i popust od 10 dinara po kilogramu prilikom kupovine gasnih boca.

Izvor: Politika

slični tekstovi

komentari

izdvojene vesti