Najbolje fotografije prve nedelje Foto-konkursa „Natura 2000 u kadru“

Prvo mesto: Veliki rat – Vladimir Marković

Posetioci našeg portala bili su više nego inspirisani. Odabir najboljih fotografija u prvoj nedelji nije bio nimalo lako zadatak za članove žirija. Ipak, evo nezaboravnih momenta iz prirode koji su ušli u uži izbor.

Podsećamo Vas da svoje fotografije prirode, kao i aktivnosti koje čovek sprovodi u prirodnom okruženju možete slati do 27. novembra.

Ne zaboravite da broj poslatih fotografija nije ograničen – ako ste srećnik koji je imao priliku da zabeleži više fotografija sjajnih pejzaža, netaknute prirode, neobičnih biljnih i životinjskih vrsta – samo napred! Šaljite nam svoje radove putem ovog LINKA

Ideja i cilj konkursa je da se pokaže važnost očuvanja biodiverziteta u Srbiji, a istovremeno i da da se lepote naše prirode i raznovrsnost pejzaža u okviru mreže Natura 2000 učine vidljivim široj javnosti.

Autori najbolje plasiranih fotografija mogu da dobiju neku od tri novčane nagrade:

1.Nagrada 60.000 dinara

2.Nagrada 45.000 dinara

3.Nagrada 35.000 dinara

Drugo mesto: Ples u magli – Dejan Valek

Teme foto-konkursa su:  priroda (nacionalni parkovi, prirodne lepote, biljni i životinjski svet, vodni resursi) i održivost ljudskih aktivnosti u zaštićenim područjima, održiva poljoprivreda, održivi turizam i druge komercijalne aktivnosti.

Budite inovativni – prikažite nam prirodu iz svog ugla!

Napomena:

Molimo učesnike da imenuju fotografije sa donjom crtom između reči, npr. Petar_Marković_Vrelo_Krupe.jpg

Takođe svi učesnici koji su dobili ugovore, kao i one koji će ih dobiti, trebalo bi da upišu svoje podatke i potpišu ugovore, a zatim da nam pošalju post expresom jedan primerak sa napomenom za isporuku sutradan. Navesti da troškove snosi primalac.

Treće mesto: Fotka 6 – Nikola Vlahović

U galeriji pogledajte koje su još fotografije bile u užem izboru.

slični tekstovi

komentari

izdvojene vesti