Kompanija Bambi posluje 55 godina

Izvor: Bambi

Kompanija Bambi, vodeća konditorska kompanija u regionu, 15. oktobra je obeležila 55 godina postojanja. Fabrika dečijeg keksa je sa 37 zaposlenih, započela sa radom 1967. godine. Danas, nakon 55 godina, Bambi broji više od oko 650  zaposlenih i dnevno proizvode do 160 tona, koliko je iznosila godišnja proizvodnja davne 1967.

Zahvaljujući snažnoj podršci zaposlenih, konstantnim inovacijama i društveno odgovornim poslovanjem, Bambi gradi jake i kvalitetne brendove. Potrošači na četiri kontinenta, u više od 20 zemalja širom sveta, danas uživaju u proizvodima kompanije Bambi, koja nastavlja da jača svoju poziciju građenjem snažnih i prepoznatljivih brendova.

Pročitajte još:

„Velika je privilegija biti deo kompanije koja već 55 godina uživa veliko poverenje potrošača. Ponosan sam na sve zaposlene u našoj kompaniji i beskrajno zahvalan svim generacijama koje su decenijama gradile ovu kompaniju. Sada je poverena nama i obećavamo da ćemo nastaviti da razvijamo brendove pod Bambijevim krovom za mnoge nove generacije. Kao deo Coca-Cola HBC grupe od 2019. godine, otvorena je nova prilika za razvoj. Uvećavamo broj tržišta na koja izvozimo, širimo naš portfolio i ulažemo, te smo tako nedavno sproveli najveću pojedinačnu investiciju u istoriji kompanije od 12 miliona evra ulaganjem u  novi proizvodni pogon, a planiramo i otvaranje Centra za istraživanje i razvoj u Požarevcu“ , ističe Dragan Stajković, generalni direktor kompanije Bambi.

Izvor: Bambi

Kao prvi brend kompanije Bambi i jedan od najvoljenijih generacijama unazad – Plazma se vremenom menjala kroz nova pakovanja, formate i oblike, ali uvek nudeći beskompromisan kvalitet i prepoznatljiv ukus. Plazma Mlevena, Slana, Mini Mini Plazma, Plazma Stiksi i Kocka i najnoviji član Bambi porodice – PlazMix, pružaju jedinstven ukus i miris, i nezamenljivi su sastojci ukusnih obroka i neodoljivih poslastica. Upravo prateći uspeh brenda koji je deo nacionalne i porodične tradicije – Plazme, kompanija Bambi nastavila je da širi svoj asortiman raznovrsnom i inovativnom ponudom ukusnih proizvoda, od Wellness keksa, Loco i Bambi napolitanki, Zlatnog Peka do slanih grickalica JOSH! koji svaki dan čine ukusnim.

Prvih 55 godina kompanije Bambi obeležila su brojna priznanja i medalje za kvalitet, briga o zajednici kroz donacije, humanitarne i volonterske akcije, jačanje i širenje portfolija, kao i značajni rezultati u oblasti uticaja na životnu sredinu čime se kompanija upisala u red najodgovornijih i najodrživijih u zemlji.

Kroz neprekidno unapređenje kvaliteta proizvodnog programa, posvećenost kupcima i potrošačima, kao i kontinuiranim ulaganjem, Bambi nastavlja da stvara proizvode koji inspirišu i upotpunjuju porodične trenutke.

Izvor: Bambi

slični tekstovi

komentari

izdvojene vesti