Kampanja Rock&Recycle i na Lake Festu u Nikšiću

Foto: ozon.org.me

U okviru manifestacije Lake Fest koja se održava od 11. do 13. avgusta 2017. godine na jezeru Krupac u Nikšiću u Crnoj Gori biće realizovana kampanja Rock&Recycle.

Kampanju Rock&Recycle realizuju Pivara Trebjesa Nikšić i Ekološki pokret Ozon, a ove godine sem prepoznatljive akcije Sakupi 20 čaša i preuzmi poklon biće organizovan i reciklažno informativni centar u kampu gde će posetioci moći da svakodnevno besplatno dobiju kese za otpad za sopstvene potrebe, ali i nauče nešto novo o reciklaži od aktivista Ekološkog pokreta Ozon.

Na ulazu u festivalski prostor, prilikom prijave boravka, kamperima će biti dostupan i info-letak sa logističkim detaljima o kampanji Rock&Recycle, čime će se dodatno povećati nivo informisanosti i uticati na zainteresovanost posetilaca. Kampanja Rock&Recycle će ubuduće poseban akcenat staviti na potencijal otpadnih čaša za kreativno-umetničke projekte, čime će se otvoriti prostor i za dalju promociju i edukaciju.

Kampanja Rock&Recycle će se realizovati sva tri festivalska dana u kampu i festivalskoj zoni Lake festa, a promoteri će biti na vidljivim promo–pultovima , gde će biti i namenske posude za otpadne čaše.

izvor: vijesti.me

Sandra Jovićević

slični tekstovi

komentari

izdvojene vesti