JP “Putevi Srbije” – Raspisan tender za još deset brzih elektropunjača

Foto-ilustracija: Unsplash (CHUTTERSNAP)

JP “Putevi Srbije” raspisali su tender za projektovanje, isporuku, ugradnju i puštanje u rad brzih elektropunjača za punjenje električnih automobila na autoputevima Republike Srbije.

Predmet javne nabavke je projektovanje i ugradnja 10 brzih elektropunjača na isto toliko lokacija, navodi se u dokumentaciji.

Novi punjači biće postavljeni na odmorištu „Čokot“ na autoputu E-75 u smeru Niš – Preševo, odmorištu „Lalinci“ na autoputu E-763 u smeru Čačak – Beograd, odmorištu „Jerina“ na autoputu E-75 u smeru Beograd – Niš, naplatnoj stanici „Šimanovci“ na autoputu E-70 u smeru Beograd – Šid, naplatnoj stanici „Stara Pazova“ na autoputu E-75 u smeru Subotica – Beograd, odmorištu „Toplik“ na autoputu E-80 u smeru Niš – Dimitrovgrad, odmorištu „Crvena reka“ na autoputu E-80 u smeru Dimitrovgrad – Niš, odmorištu „Korbevac“ na autoputu E-75 u smeru Preševo – Niš, naplatnoj stanici „Subotica“ na autoputu E-75 u smeru Subotica – Beograd i naplatnoj stanici „Šid“ na autoputu E-70 u smeru Šid – Beograd.

Punjači koji će biti postavljeni su DC modeli, snage 70-90 kW uz mogućnost hardverske nadogradnje uređaja. Moraju imati jedan CCS2 priključak sa integrisanim pripadajućim kablovima, kao i jedan priključak Type2 za AC punjenje, uz mogućnost punjenja dva električna vozila istovremeno.

Tender je otvoren do 29. avgusta, a procenjena vrednost posla iznosi 83,3 miliona dinara.

Za više informacija pogledajte ovde.

Energetski portal

slični tekstovi

komentari

izdvojene vesti