Javna rasprava o Studiji o proceni uticaja na životnu sredinu projekta izgradnje dalekovoda DV 400kV Kragujevac 2 – Kraljevo 3

ministarstvo-poljoprivrede rtv.rs

Ministarstvo poljoprivrede i zaštite životne sredine Republike Srbije objavilo je saopštenje u kome je navedeno da je nosilac projekta JP „Elektromreža Srbije“ podnelo Zahtev za saglasnost na Studiju o proceni uticaja na životnu sredinu projekta izgradnje dalekovoda DV 400kV Kragujevac 2 – Kraljevo 3, na području grada Kragujevca, opštine Knić i grada Kraljeva.

Kako je navedeno, svi zainteresovani mogu izvršiti uvid u podnetu Studiju o proceni uticaja na životnu sredinu svakog radnog dana u prostorijama Ministarstva poljoprivrede i zaštite životne sredine, na internet sajtu resornog ministarstva, kao i u prostorijama grada Kragujevca u narednih 20 dana. Sve primedbe i sugestije mogu se dostaviti Ministarstvu poljoprivrede i zaštite životne sredine.

Javna rasprava i prezentacija pomenute studije biće održana 4. decembra 2015. godine sa početkom u 12 časova u prostorijama grada Kragujevca.

Više informacija možete pogledati na sledećem linku.

Sandra Jovićević

foto: rtv.rs

slični tekstovi

komentari

izdvojene vesti