Izrađen Nacrt teksta Programa zaštite životne sredine AP Vojvodine za period od 2015. do 2024. godine

sekretarijat lerindjija.rs

Pokrajinski sekretarijat za urbanizam, graditeljstvo i zaštitu životne sredine objavio je na zvaničnoj stranici Nacrt teksta Programa zaštite životne sredine AP Vojvodine za period od 2015. do 2024. godine.

U Nacrtu teksta Programa dato je postojeće stanje životne sredine u AP Vojvodina, međusektorski uzroci degradacije životne sredine, privredni sektori i njihov uticaj na životnu sredinu, ciljevi zaštite životne sredine, ali i mere za sprovođenje programa zaštite životne sredine. Osim toga, dat je i predlog finansiranja programa zaštite životne sredine AP Vojvodine, kao i mere za praćenje sprovođenja programa.

Svi zainteresovani mogu dostaviti svoje primedbe i sugestije do 10. novembra 2015. godine Pokrajinskom sekretarijatu za urbanizam, graditeljstvo i zaštitu životne sredine u pisanoj ili elektronskoj formi.

Javna prezentacija Nacrta teksta Programa zaštite životne sredine AP Vojvodine za period od 2015. do 2024. godine biće održana 10. novembra 2015. godine u velikoj sali Pokrajinskog zavoda u Novom Sadu u 12 časova.

Nacrt teksta Programa zaštite životne sredine AP Vojvodine za period od 2015. do 2024. godine možete pogledati na sledećem linku.

Sandra Jovićević

foto: lerindjija.rs

slični tekstovi

komentari

izdvojene vesti