I bageri plešu!

Foto: e-stock Miloš Rafailović

44. Međunarodni sajam građevinarstva SEEBBE od 18. do 21. aprila 2018. godine u sedam hala Beogradskog sajma i na otvorenom prostoru predstaviće kompletnu ponudu iz svih oblasti građevinske delatnosti.

Sajamskoj publici predstaviće se preko 600 učesnika iz 27 zemalja sveta i Srbije.

Najveća atrakcija manifestacije biće bager koji pleše. Bagerov ples posetioci mogu odgledati svakog dana od 11, 13, 15 i 17 časova.

Najatraktivniji i najlepši eksponati biće vrhunske montažne kuće, od kojih su neke izrađene po najsavremenijim ekološkim standardima, po cenama koje se kreću od 250 EUR-a po m2 pa naviše.

Bogat izlagački program čine: u hali 1 profili za stolariju, vrata i prozori, okovi i bravarija za stolariju kao i prateća galanterija. U hali 1A predstaviće se proizvođači opreme za uređenje enterijera, eksterijera i osvetljenja.

U hali 2A ponuda proizvođača opeke i crepa i krovnih pokrivača. Hala 2B nudi izbor svih vrsta materijala za gradnju, betonske proizvode, uređaje za klimatizaciju i grejanje kao i veliki izbor alata za industriju građevinskog materijala. U hali 2C predviđen je kupatilski program i sanitarije, kao i nove tehnologije uštede električne energije i tople vode u ovom segmentu.

Hidro, zvučna i termo izolacija, materijali za završne radove, boje, lakovi, mešavine, mašine i molerski alati smešteni su u hali 3A.

Izlagački program u hali 4 sadrži konstrukcije panela i profila, podne i zidne obloge, mašine za industriju građevinskih materijala i veliki izbor kapija i ograda.

Obimna ponuda najvećih eksponata na manifestaciji – bagera, viljuškara, utovarivača, građevinske mehanizacije, zbog velikog interesovanja od ove godine proširena je i na halu 5.

Više o događaju možete da pročitate na sledećem linku: https://energetskiportal.rs/dogadjaji/44-medunarodni-sajam-gradevinarstva-seebbe/.

slični tekstovi

komentari

izdvojene vesti