Do kraja februara dodatni popust na elektronsko plaćanje računa za januar

Foto-ilustracija: Unsplash (Linh Ha)

Pred novogodišnje praznike nas je sačekala vest da je Savet Agencije za energetiku na zahtev Javnog preduzeća „Elektroprivreda Srbije“ dao saglasnost na povećanje cene struje od 3,4 odsto.

Tako da će građane od 1. februara sačekati nova cena „garantovanog snabdevanja“ struje, uvećana u proseku za oko 100 dinara.

U petak je javno komunalno preduzeće „Infostan tehnologije”, u saradnji sa kompanijom „Visa”, redovnim platišama mobilne aplikacije i web-portala e.Sanduče, koji su ujedno korisnici viza platnih kartica, obezbedilo je dodatni promotivni popust od četiri odsto na elektronsko plaćanje januarskog računa, saopšteno je iz ovog preduzeća.

U cilju zaštite korisnika od koronavirusa obezbeđen je dodatni popust na elektronsko plaćanje, kako bi bilo omogućeno da građani na najbrži, najbezbedniji i najjeftiniji način plaćaju račune samo jednim klikom bilo kada i sa bilo kog mesta, bez dodatnih troškova.

Redovne platiše komunalnih usluga koje od 1. do 28. februara na mobilnoj aplikaciji ili portalu e.Sanduče izvrše elektronsko plaćanje januarskog računa viza platnom karticom i sačuvaju karticu za buduća plaćanja ili izvrše plaćanje sa već sačuvanom viza platnom karticom, ostvaruju dodatnih četiri odsto popusta, koji će biti iskazan na narednom računu.

Foto-ilustracija: Pixabay

Jednokratni dodatni popust od četiri odsto na elektronsko plaćanje korisnici će ostvariti pored svih redovnih popusta JKP „Infostan tehnologije” od pet, šest i sedam odsto, kao i subvencije od deset do 30 odsto za socijalno ugrožene kategorije građana.

Takođe, korisnici svoje račune plaćaju bez naknade, što omogućava još jedan vid uštede, a dodatni popust je obezbeđen za prvih 5.250 korisnika koji svoje januarske račune plate sačuvanom viza platnom karticom tokom meseca februara.

Trenutno više od 100.000 korisnika elektronski plaća račune, a ukoliko nemate mobilnu aplikaciju e.Sanduče možete ih pruzeti na Google Play i App store za platforme iOS i Android.

Korisnicima je omogućen i jedinstven QR kod za besplatno preuzimanje mobilne aplikacije e.Sanduče koji je istaknut na računu.

Energetski portal

slični tekstovi

komentari

izdvojene vesti