BOSCH GAZ 6000W – novi zidni gasni konvencionalni kotao

bosch

Kompanija BOSCH od danas počinje sa prodajom novog modela zidnog gasnog konvencionalnog kotla tipa GAZ 6000W.

Kotao je kombinovan, služi za grejanje stambenog prostora i zagrevanje tople vode. Takođe postoji i mogućnost dogrevanja vode iz solarnog akumulacionog bojlera. Kotao poseduje i trobrzinsku cirkulacionu pumpu.

Za razliku od prethodnih modela iz serije konvencionalnih kotlova, GAZ 6000W opremljen je modulacionim ventilatorom – ventilator sa promenljivim brojem obrtaja, novim interfejsom sa LCD displejom. Nivo buke spušten je ispod 36 dB i proces montaže je pojednostavljen.

Kao i za sve svoje proizvode BOSCH se pobrinuo da sigurnost bude na visokom nivou. Zidni gasni kotao opremljen je standardnim sigurnosnim uređajima (sigurnosni ventil, termostat za pregrevanje, elektrode za detekciju plamena). Takođe postavljen je sigurnosni ventil na strani PTV od 15 bar-a i vodeni prekidač koji obezbeđuje rad sistema samo kada postoji protok odnosno pritisak tople vode.

GAZ 6000W može se naći u dve varijante – snage 24 i 28 kW.

Kompanija Bosch pripremila je i posebnu ponudu za kupce koji se odluče za kotao snage 24kW. Od 17. septembra do 31. decembra ove godine uz zidni gasni konvencionalni kotao kupci će dobiti na poklon programski termostat i osnovnu dimovodnu cev.

slični tekstovi

komentari

izdvojene vesti