Uspešno poslovanje K2 Systems u 2023. godini

Foto-ilustracija: Pixabay (planet_fox)

Kompanija K2 Systems svojim inovativnim sistemima za montažu solarnih panela, podržava tranziciju prema održivoj energiji. Uspeh u poslovanju nije izostao ni u 2023. godini, a svoje znanje i iskustvo uvek rado dele sa postojećim, ali i potencijalnim klijentima.

Ove godine pripremili su K2 Obuku, koja je besplatna i za koju nije potrebna registracija, a dostupna je 24 sata na nemačkom, engleskom, francuskom, italijanskom i španskom jeziku. Njihova obuka nudi znanje o savetovanju, planiranju i instalaciji odgovarajućeg K2 montažnog sistema u tri različita nivoa.

Sunčane dane tokom avgusta, iskoristili su da zajedno sa svojim partnerom Richter Aluminium, pronađu još sigurnija rešenja za postavljanje solarnih panela. Testiranjem njihovog novog samodržećeg rešenja K2 N-Rack, stekli su vredne uvide koji su ih doveli korak bliže serisjkoj proizvodnji. Na kraju uspešne probne instalacije, stvoreno je fotonaponsko rešenje, odnosno učvršćivanje putem zatezne žice, koja je značajno brža i praktičnija za postavljanje od drugih načina, kao što je korišćenje perforirane trake.

Pročitajte još:

Kao novog člana K2 porodice, predstavili su K2 Buddy, koji je sada dostupan. Ovo je prvi IoT proizvod od kompanije K2 Systems koji bez prekida meri opterećenje snegom na krovu i prenosi podatke putem B2 Buddy aplikacije, čime se povećava efikasnost i sigurnost solarnih panela. Takođe, ovaj proizvod ima sistem ranog upozorenja na moguća predstoječa opterećenja.

K2 Systems posvećen je razvoju proizvodnje električne energije iz solarne energije. Njihova misija je stvaranje montažnih sistema koji su laki za ugradnju, ujedino pažljivo prilagođeni potrebama njihovih klijenata.

Energetski portal

slični tekstovi

komentari

izdvojene vesti