,,Unleashed’’- prvi PetTech program objavljuje poziv za prijavljivanje zainteresovanih startapova za 2021. godinu

Foto: Promo

Laboratorija PURINA® Accelerator drugu godinu zaredom poziva startap kompanije u oblasti brige o kućnim ljubimcima za prijavljivanje na razvojni program Unleashed.

Unleashed je jedinstven razvojni program brenda PURINA® za brigu o kućnim ljubimcima koji ima za cilj da podrži kreativne startapove koji integrišu nauku i tehnologiju i pružaju održiva rešenja koja ispunjavaju potrebe pasa i mačaka, kao i njihovih vlasnika.

Kako je cilj kompanije da ponudi nove proizvode i usluge koji će unaprediti dobrobit ljubimaca i onih koji ih vole, program Unleashed daje mogućnost startap preduzetnicima da sarađuju sa PURINA® stručnjacima u cilju kreiranja budućih revolucionarnih proizvoda ili usluga.

„Oduševljena sam uspehom naših učesnika programa Unleashed 2020. godine, uprkos tome što je saradnja bila 100 odsto onlajn. Iskustvo je bilo izvanredno kako za početnike, tako i za PURINA® timove stručnjaka, što pokazuje da zajednička strast i rad na ciljevima, sa pravim resursima može pružiti izuzetno relevantna znanja kao jak temelj za uspeh“, rekla je Kim Bill, šef laboratorija Purina Accelerator.

Unleashed u svojoj drugoj godini postojanja traži šest posvećenih i ambicioznih startap preduzetnika koji svoj koncept na polju ishrane, usluga ili tehnologije, žele dalje da razvijaju uz podršku multidisciplinarnih eksperata PURINA® tima. Tokom šest meseci programa preduzetnicima se nudi finansijska podrška za svaki projekat u vrednosti od 50.000 švajcarskih franaka, uz svu podršku eksperata kompanije PURINA® kako bi ostvarili ciljeve ubrzanog razvoja projekta.

Jedna od prošlogodišnjih pobednica ovaj jedinstveni razvojni program opisala je kao odličan i sjajno organizovan. „Impresionirana sam načinom na koji je program Unleashed omogućio predstavljanje i podršku malim startapovima. Zaista cenimo celokupno iskustvo i izuzetan profesionalizam koji stoji iza njega”, rekla je Katrin Burkhard, suosnivačica britansko-nemačkog startapa za čuvanje mačaka Cat in A Flat.

Više informacija o konkursu i načinu prijave, možete pronaći OVDE.

Izvor: Represent Communications

slični tekstovi

komentari

izdvojene vesti