U susret jubilarnom 35. međunarodnom naučno-stručnom skupu za gas u maju u Opatiji

Foto: Hrvastka stručna udruga za plin

Centar za plin Hrvatske i Hrvatska stručna udruga za plin (HSUP), članica Međunarodne plinske unije (IGU), pozivaju vas da prezentacijom naučno-stručnog rada i/ili tehničko-komercijalne prezentacije pridonesete uspešnosti JUBILARNOG 35. MEĐUNARODNOG NAUČNO-STRUČNOG SUSRETA STRUČNJAKA ZA PLIN, koji će se tradicionalno održati od 6. do 8. maja 2020. godine u Kongresnom centru Grand Hotela Adriatic u Opatiji.

Jedna od najvećih međunarodnih plinskih konferencija i izložba u srednjoj i jugoistočnoj Evropi očekuje učešće oko 600 vodećih stručnjaka za gas i energetiku, tj. predstavnika oko 240 organizacija i ustanova iz energetskog i gasnog sektora i više od 45 izlagača iz 20 zemalja Evrope i sveta.
Uticajni skup gasne struke u Opatiji obuhvatiće niz aktuelnih tema važnih za gasni sektor i energetiku, koje se protežu duž celog lanca prirodnog gasa, kao i ključnu problematiku koja će odrediti razvoj tržišta prirodnog gasa u bliskoj budućnosti.
Prijavite rad slanjem sažetka (kliknite na link).

Foto: Hrvatska stručna udruga za plin

TEME KONGRESA:

1. POZIVNA PREDAVANJA I PANEL-DISKUSIJA: „PRIRODNI GAS KAO GEOPOLITIČKI FAKTOR ENERGETSKE TRANZICIJE“

2. GAS IZ OBNOVLJIVIH IZVORA KAO PREDUSLOV DEKARBONIZACIJE I BUDUĆA ULOGA GASA U ENERGETSKOJ TRANZICIJI EVROPE

3. UVODNA PREDAVANJA I PANEL-DISKUSIJA: „TRENUTNI RAZVOJ I PERSPEKTIVE BUDUĆEG RAZVOJA PROJEKATA ISTRAŽIVANJA I PROIZVODNJE PRIRODNOG GASA“

4. RAZVOJ STRATEŠKE GASNE INFRASTRUKTURE U EVROPI

5. PAMETNE TEHNOLOGIJE, INOVACIJE I TRANSFER TEHNOLOGIJA I NJIHOVA ULOGA U GASNOJ INDUSTRIJI

6. RAZVOJNI POTENCIJALI LNG TERMINALÂ I NJIHOVA ULOGA U BUDUĆOJ GASNOJ INFRASTRUKTURI EVROPE

7. UVODNA PREDAVANJA I PANEL-DISKUSIJA: TRENUTNO STANJE I TRENDOVI NA TRŽIŠTU PRIRODNOG GASA I BUDUĆA OČEKIVANJA

8. UVODNA PREDAVANJA I PANEL-DISKUSIJA: „BUDUĆI RAZVOJ SAOBRAĆAJA S POGONOM NA KOMPRESOVANI PRIRODNI GAS, TEČNI PRIRODNI GAS I TEČNI NAFTNI GAS“

9. PROBLEMATIKA DISTRIBUCIJE I POTROŠNJE PRIRODNOG GASA S GLEDIŠTA EFEKTIVNOSTI I SIGURNOSTI GASNOG SISTEMA

10. PRAVNA REGULATIVA, TEHNIČKI PROPISI, PRAVILA STRUKE I PRAVA POTROŠAČA U GASNOM SEKTORU

11. POSTERSKA SEKCIJA NA RAZLIČITE TEME IZ GASNOG SEKTORA I ENERGETIKE

REZERVIŠITE ŠTAND NA VREME!

Foto: Hrvastka stručna udruga za plin

Susret će biti propraćen i izložbom gasne opreme i tehnologije koja će okupiti oko 45 domaćih i stranih izlagača, uglavnom proizvođača i zastupnika gasne opreme, kao i brojne druge renomirane kompanije sa dostupnom ponudom opreme za gas u srednjoj i jugoistočnoj Evropi.

Ovo je događaj takođe izvanredna prilika svim akterima na tržištu gasa za komercijalno predstavljanje svoje kompanije ili organizacije te jedinstveno mesto za uspostavljanje kontakata s ključnim kreatorima energetske politike, liderima istaknutih hrvatskih i evropskih energetskih subjekata, proizvođačima i zastupnicima gasne opreme, distributerima gasa i predstavnicima domaćih i međunarodnih naučnih institucija.

OSIGURAJTE NAJBOLJU VIDLJIVOST KOMPANIJA KAO LIDERA NA TRŽIŠTU GASA – POSTANITE SPONZOR SKUPA!

Partnerstvo i sponzorstvo ovog etabliranog skupa mogu pomoći poslovnim potrebama vaše kompanije kako biste osnažili svoj položaj na tržištu gasa i pokazali ekspertizu i rešenja za preovladavanje izazova u gasnom sektoru.

Interaktivni networking, ciljane tematske celine i renomirani govornici odlike su skupa koji spaja nauku, obrazovanje, struku i poslovne subjekte koji aktivno učestvuju na tržištu gasa.

Ukoliko imate proizvod ili tehnološko rešenje koje želite da ponudite na tržištu gasa, ovaj skup je najbolja platforma za interakciju i direktnu komunikaciju sa ciljanim tržištem.
Za sve informacije vezano za ovaj događaj molimo da kontaktirate Centar za plin Hrvatske:

anita@hsup.hr ili na br. telefona: +385 1 6189 590; 592; 593. url: https://susret.hsup.hr/

slični tekstovi

komentari

izdvojene vesti